Через аварійний паркан ледь не постраждала дитина

стадіон
Поділитися новиною

стадіонПро це нам повідомив гадячанин Василь Ванда (футбольний тренер-ветеран). Із його слів, минулими вихідними він був присутнім на одному із тренувань, які відбувались на міському стадіоні «Колос». На його очах хлопець поліз через паркан, щоб дістати м’яч, який у ході гри вилетів за межі стадіону, і саме в цей момент огорожа разом із дитиною впала на землю. На щастя, хлопець не постраждав.

«Я спортом «болію», тому й прийшов розповісти всім про цей випадок. Цій огорожі вже близько 70 років. І  за якими «правилами» її будували – знають всі. Я особисто неодноразово звертався до влади із проханням відремонтувати її. Проте на це чомусь ніхто не звертає уваги. Хоча колись обіцяли взятися за відновлення поетапно. Це ж добре, що дитина не травмувалась, а то було б горе і ганьба на всю країну!» – сказав Василь Ванда.

Стадіон «Колос» знаходиться на балансі міської ради. І дійсно, ремонтом паркану вже давно повинні були б зайнятися. Оглянувши територію стадіону, рідко де можна знайти хоч невелику ділянку огорожі, яка б не похилилась чи не розсипалась. Дивно, але Микола Колотвінов (голова РО ВФСТ «Колос») не поділяє нашого занепокоєння. Він повідомив, що гроші вже дали, невдовзі паркан відремонтують, і кинув слухавку.  Ми не встигли дізнатись, чи весь паркан буде відремонтовано, чи все ж почекають, доки на когось впаде ще якась частина?

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...