Через відвідувачів магазину люди втратили спокій

40
Поділитися новиною

40До редакції зі скаргою на магазин «40 градусів», який знаходиться в районі Малого круга,  звернулась гадячанка Тетяна. Вона стверджує, що постійні відвідувачі магазину часто розпивають алкогольні напої і порушують спокій людей (на зауваження не реагують, іноді ведуть себе агресивно).  Окрім цього, жінка нарікає на антисанітарію навколо магазину: клієнти лишають після себе порожні пляшки, недопалки, а також частенько «справляють нужду» прямо біля  парканів навколишніх будинків. Зі слів жінки, на зауваження і скарги власники не реагують. Тому вона просить нас допомогти звернути увагу місцевої влади і правоохоронних органів на роботу цього закладу.

Перед тим, як навідатись до магазину, ми зібрали певну інформацію, яка була досить невтішною і підтвердила вищесказане. Люди,  які мешкають на вулиці поруч із магазином, усі як один розповідають про постійні п’янки і голосні гуляння на літньому майданчику.

Щоб почути позицію власників магазину, ми вирішили поспілкуватись із ними. Тетяна Пономаренко відреагувала на наш візит стримано:

«Із вашими претензіями я повністю згодна. Ми ж знаходимось всередині магазину і не бачимо, що відбувається на вулиці і що там роблять відвідувачі. Але у той самий час провини із себе ми не знімаємо. Саме через це вже більше тижня вуличний майданчик зачинено. І поки що відкривати його ми не збираємось. Ми відповідальні за те, що коїться навколо, і намагатимемось робити все, щоб подібні випадки не повторювались».

Сподіваємось, ця неприємна історія закінчилась. В іншому випадку радимо повідомляти правоохоронні органи. 

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...