Мерзнемо, «як собаки»

лист
Поділитися новиною

листМи, жителі міста, уже з 2 квітня мерзнемо,  бо тепло в наші квартири не подають. «Теплоенерго» «успішно»  завершило опалювальний сезон. Про гаряче водопостачання не варто й говорити, бо його не було в цьому році зовсім. А як було, то не знаємо, де, бо в наші квартири гаряча вода не надходила. Хід конем, коли «Теплоенерго», не подаючи тепло, ганяє холодну воду по наших лічильниках, не перекриваючи їх, нам уже відомий не один рік. Ці всі спекулятивні ходи роблять із метою викрутитися і одержати велику зарплату. То й витворяють, що їм заманеться, вводять в оману населення.

А директор КПТГ «Гадячтеплоенерго» О. Гавриленко в цій же замітці проголошує: «Сьогодні вже все нормально, працюємо у тому режимі, що й раніше…» Хто що робить, коли котельня не працює вже півмісяця.

Та не тільки ми мерзнемо в квартирах. Така ж ситуація і в жителів приватних будинків, в яких,із повідомлень господарів, забрали без ніяких постанов, указів, наказів надані по субсидії куби газу на квітень місяць.

Звертаємося до міського голови пана В.О. Нестеренка з проханням прояснити ситуацію і дати відповідь: чому нас зобов’язують сплачувати по субсидії за тепло, яке ми не одержували в квітні, на основі якої постанови? У разі несправедливого рішення будемо звертатися до В. Гройсмана та на «гарячу урядову лінію».

Петро Іванина

LIVE OFFLINE
track image
Loading...