«Виховати – не значить тільки вигодувати і виняньчити, але й дати напрямок серцю та розуму»

апаратна
Поділитися новиною

апаратна4 квітня в приміщенні РДА відбулася апаратна нарада. Про розглянуті питання читайте далі.

Суїцидальні випадки серед підлітків

Як доповіла директор РЦППСР Людмила Божко, за даними Департаменту освіти і науки України Полтавської ОДА, за 2012-2016 роки у Полтавській області зареєстровано 30 суїцидальних випадків серед підлітків. На початку  року  з’явилася  й інша проблема – виявлення в соціальних мережах небезпечної гри, в якій доводять дітей до самогубства. Найбільшого впливу піддаються діти 9-15 років із нестійкою психікою, які мають проблеми у спілкуванні з однолітками, недовірливі стосунки з батьками та часто впадають у стан депресії. Тому вчителі та практичні психологи у школах провели ряд попереджувальних бесід, психологічних занять та флешмобів з учнями, щоб унеможливити виникнення таких випадків.

Громадські формування

Станом на 28 березня на території району зареєстровано 5 громадських формувань з охорони громадського порядку (у Книшівській, Веприцькій, Мартинівській, Рашівській сільських радах, Гадяцька «Безпека»), членів громадських формувань – 72, із них громадських помічників дільничних офіцерів поліції – 6..Із зареєстрованих діють 3, а також 6 громадських помічників дільничних офіцерів поліції у В.Будищанській, Березоволуцькій, Сарівській, Рашівській, Соснівській, Веприцькій сільрадах. На даний час проводиться робота по створенню громадського формування на території Сергіївської громади.

Абонплата за газ

Заступник голови правління ПАТ «Гадячгаз» Олександр Іванов доповів про введення абонплати за газ (детально читайте на стор. 3). Його доповідь викликала хвилю обурення у присутніх. Вони вважають, що такі нововведення не покращать наше життя, бо рівень зарплат і пенсій у нашій країні надто низький.

Світлана Рожі 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...