Конкуренція на фоні азартної гри

N2fqCYGt u0
Поділитися новиною

N2fqCYGt u0Більше року тому у Гадячі почали з’являтись «Інтернет-клуби», які насправді займались гральним бізнесом, забороненим у нашій країні. І як би це не було дивно, до сьогодні жоден із них правоохоронці не закрили. Навпаки їхня кількість невпинно росте.

«Популярний» лото-маркет на Гетьманській повноцінно функціонує навіть після багаточисленних рейдів поліцейських і депутатських перевірок. Не допомогло навіть вилучення техніки – власники завезли туди нову.

Певний час працював «лотерейний» клуб і на Полтавській, який нібито закрився після того, як там уперше побили вікна. А віднедавна і він знову відновив діяльність.

Але окрім тих, із якими ми, можна сказати, уже змирилися, відкрився новий – на Сарському. Що дивно, жоден із цих «клубів» не приховує своєї діяльності і просто не боїться викриття. Усі давно знають, як уникнути відповідальності і працювати безперешкодно.

Проте тепер, коли подібних закладів у місті вистачає, розпочалась боротьба між ними за місце під сонцем. Про це свідчать уже вкотре побиті вікна і розірвані банери на фасадах. Позаочі  відвідувачі цих «лото-клубів» зізнаються: працюють на залякування конкурента.

«БМ»

         

LIVE OFFLINE
track image
Loading...