Місцеве «Теплокомуненерго» обросло боргами?

Гавриленко Гадяч житло
Поділитися новиною

Гавриленко Гадяч житло31 березня прес-служба ПАТ «Гадячгаз» шокувала  усіх користувачів теплової енергії у місті повідомленням наступного змісту:

«Через заборгованість за спожитий природний газ НАК «Нафтогаз України» не виділило на квітень підтверджений обсяг природного газу (номінацію) КПТГ «Гадячтеплоенерго». У разі якщо керівництво підприємства терміново не погасить заборгованість, то повинне самостійно припинити газоспоживання».  

Окрім цього, прес-служба також повідомила про те, що 1 квітня закінчився термін дії договору між КПТГ «Гадячтеплоенерго» та НАК «Нафтогаз України» на придбання природного газу, а наступного договору місцеве «Теплокомуненерго» не уклало.

Через ці не зовсім зрозумілі повідомлення гадячани запанікували. Проте ні першого, ні навіть 2 чи 3 квітня подача тепла у домівки гадячан не припинилась. Відразу після оприлюднення цієї інформації у соцмережах з’явився коментар міського голови, який заявив:

«Це не проблема гадячан! Вони будуть із теплом, поки не буде підписане розпорядження міським головою про закінчення опалювального сезону!»

Чому про проблеми у місцевого КПТГ (якщо, звісно, вони є) так довго замовчували і яка ж саме заборгованість у нього перед НАК, ми поцікавились у директора КПТГ «Гадячтеплоенерго» Олександра Гавриленка:

«Боргів у нас немає, а просто не були продовжені договори на постачання газу. Сьогодні уже все нормально, працюємо у тому режимі, що й раніше, згідно затвердженого графіка.

Є борги у людей перед КПТГ, на таких я подаю до суду.

Прес-служба ПАТ «Гадячгаз» пише, не знаючи ситуації. На кінець сьогоднішнього дня (4 квітня – авт.) нам повинні надіслати підписані 31-м березня додаткові угоди. Відповідно послуги для населення як надавались, так і надаватимуться. Дестабілізувати обстановку у Гадячі ми нікому не дозволимо».

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...