Доброго дня, редакція!

лист
Поділитися новиною

листЗвертаємось до вас від імені жителів с. Середняки з наступних питань. Від Середняків у напрямку с. Петрівка-Роменська та вiд с. Коновалове у напрямку перехрестя траси Гадяч – Лохвиця пролягають автомобільні дороги, довжиною 4,4 км та 3,9 км відповідно. Цi ділянки дороги всіяні ямами та ускладнюють рух усього транспорту.

Просимо вас висвітлити цю проблему в ЗМІ, тому, що дороги не ремонтуються більше 15 років!

З повагою, жителі с. Середняки (усього 80 підписів + фото даних ділянок доріг)

Коментар голови Середняківської сільської ради Галини Шавшин:

«Є у нас група активістів, вони і звернулись із відповідним листом  до поліції,  РДА,  направили нам відповідно.

Минулої п’ятниці виїжджала комісія у складі представників облавтодору, обласного відділу поліції, автоінспекції і районні представники  цих організацій. Проїхали весь відрізок дороги:  від Лохвицької траси (це наш напрямок) до села Ветхалівка. Також проїхали повністю через три наші населені пункти і до виїзду із Середняків. Тут наша дорога закінчилась.  Усі ці дороги відстанню 15 км  належать Укравтодору і не є комунальною власністю.

Є у нас дві гори: коновал­­­івська і ветхалівська. Із приводу їхнього ремонту ми неодноразово звертались і до голови РДА, і до депутатів райради. Якщо коновалівську гору ми ще якось підлатали, то на іншу чомусь ніхто не реагує.

Дороги у нас, звісно, аварійні. Ямкові ремонти по селу проводили за рахунок благодійних коштів (ПрАТ «Райз-Максимко»). Це все, що я можу сказати».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...