Процес створення «Співочого поля» триває

oy BM88kKlU
Поділитися новиною

oy BM88kKlUЩе з минулого року ініціативна команда у складі ГО «Наша Толока» та ХМ «Сіон» спільно із активною місцевою громадою трудяться над створенням «Співочого поля» – місця для відпочинку та проведення культурно-масових заходів у Гадячі.

Роботи заплановані досить масштабні – збираються облагородити аж 16 га території (відразу за мостом на виїзді із Гадяча у напрямку Зінькова).  Та й обсяг роботи чималий:  розчистити і прибрати паркову зону, створити ярмарково-виставкове місце, концертний майданчик, облагородити пляжі і територію для наметового містечка, зробити автостоянку, туалети, смітник, а також багато різних елементів етно-декору (вітряк, булава, альтанки, тини, гойдалки, столи , лавки тощо), притаманних козацькому стилю.

толокаВи запитаєте: чому козацький стиль? А тому, що на цьому місці планують проводити етно-рок-фестиваль «Козацька столиця». Ще минулого року один із організаторів проекту Андрій Силенко повідомляв, що дійство планується на кінець липня – початок серпня 2017 року. На фестиваль уже запрошені як українські, так і закордонні колективи.

Зізнаємось, скептично налаштовані гадячани не вірили в успіх активістів. Проте, побачивши, як змінилась територія порівняно із минулим роком, усі були вражені. Без чагарників і заростей сьогодні ліс виглядає чарівно. Тому ми віримо, що у активістів усе вдасться.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...