Обіцяли і не прийшли. Обманули?

сходка
Поділитися новиною

сходкаП’ятниця, 10 березня, 17:00.

Поблизу залізничного вокзалу зібралось чимало жителів мікрорайону. Зійшлися всі з однією метою – «достукатись» до свідомості місцевих чиновників із уже традиційним питанням: ремонт доріг. Зібрання було не спонтанне, а заплановане заздалегідь, тому і мера міста очікували. Окрім нього, запросили ще й інспектора по благоустрою і члена виконкому.

«Із цими заводами нам немає жизні! Вимагатимемо пояснень від влади, – кажуть люди із натовпу, – а саме: чому на наші дороги ніхто не звертає уваги? Ми проживаємо у промзоні ,через яку важковаговиками постійно возять бензин, метал, дерево. Біля нас влітку працюють аж три асфальтні заводи, а з елеватора летить пилюка.  Хоч би дороги поробили…»

Люди розповідають, що востаннє добротну купу щебеню на вулицю Кіндратенка висипали у 1981 році. Але й тоді до ранку він кудись зник (подейкують, що комусь із тодішніх можновладців додому). А депутати, які прийшли на зібрання, стверджують, що згідно офіційного плану, вулиця Кіндратенка вся заасфальтована, чого в дійсності немає.

Цього року в план по ремонту доріг на вулицю Кіндратенка виділено 200 тисяч гривень, яких навряд чи вистачить.

сходка 2Тому, повністю розуміючи серйозність ситуації, жителі мікрорайону вирішили вкотре написати офіційне звернення до міського голови з проханням  відремонтувати дороги по вул. Кіндратенка, Енгельса, пров. Залізничному і Русанівському.

«Пріоритетність ремонту саме цих доріг обумовлена наявністю промислової зони. Люди дихають шкідливими викидами із заводів. Тому хоч ремонтом вимагаємо компенсувати втрату здоров’я», – йдеться у зверненні, яке підписали 128 чоловік і передали у міську раду.

У разі якщо звернення знову проігнорують, гадячани обіцяють піти на вимушений крок і заблокувати дорогу.

До речі, міський голова, який, зі слів присутніх, обіцяв приїхати, так і не з’явився і на телефонні дзвінки не відповідав. Та й решта запрошених на зібрання не з’явились.

Олександр Товстий, Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...