Міжнародна комісія у Гадячі

міжнародна комсія
Поділитися новиною

міжнародна комсіяМинулого тижня пильні містяни помітили присутність гостей. Як виявилось, 14 березня Гадяччина приймала фахівців Мережі Асоціації Місцевих Органів Влади у Південно-Східній Європі (NALAS) та Регіональної Мережі сприяння бізнес-сертифікації (Regional Network for Business-Friendly Certification).

Протягом дня закордонні гості, які, до речі,  з-поміж багатьох районів Полтавщини обрали саме наш, відвідали міську раду і райдержадміністрацію.

У міськраді комісію приймав заступник міського голови Михайло Харлан. За «круглим столом» розглянули питання можливостей застосування стандартів сприятливого ставлення до бізнесу в муніципалітетах та сертифікування муніципалітетів у рамках української системи місцевих органів самоврядування.  

У РДА закордонних гостей ознайомили із досягненнями та планами в питанні спрощення умов для ведення бізнесу. І, що приємно, місцеві ініціативи отримали схвальні відгуки від спеціалістів. Голова РДА зазначив, що Гадяцький регіон є перспективним та привабливим для інвестування, а подібні зустрічі сприятимуть реалізації інвестиційного потенціалу.

Оксана Кириченко за інформацією із сайтів ОМС

LIVE OFFLINE
track image
Loading...