Немає власника – є безлад!

лабораторія
Поділитися новиною

лабораторіяПриміщення колишньої контрольно-насіннєвої лабораторії, що по вул. Гагаріна, уже давно під пильною увагою містян. Усе тому, що відтоді, як саму лабораторію ліквідували, територія її знаходиться у жахливому стані: у двір зносять сміття, а недавно почали викидати ще й мертву домашню птицю.

«Раніше було там охайно, – повідомила у телефонній розмові гадячанка Наталія Петрівна, – а тепер власника немає – і такий безлад. Що ж виходить, якщо державне, то значить нікому не потрібне?»

***

Знайти власника, чесно кажучи, було проблематично. У сільгоспуправлінні нам повідомили, що це не їхнє приміщення, і порадили звернутись до Василя Романенка (працював державним інспектором по технагляду в об’єднаній обласній інспекції сільського господарства). Нібито саме він нині наглядає за будівлею і знає найповнішу інформацію про власника.

У телефонній розмові Василь Сергійович розповів нам, що власником будівлі була Державна інспекція сільського господарства України у Києві. На сьогодні вона ліквідована, так само не існує й Полтавської обласної інспекції, у чиєму оперативному користуванні було приміщення.  Після ліквідації все нібито передали у власність Держпродспоживслужби. Але, зі слів, Василя Сергійовича, юридично приміщення ще не переоформлене.

Сам чоловік уже 1,5 роки як на пенсії, але час від часу навідується туди і поглядає, щоб не розкрадали. Бідкається, що таку гарну будівлю занехаяли. Люди зносять сміття та й наркоманів частенько доводиться зустрічати.  Каже, що у минулому році жінки, які працювали там перед ліквідацією служби, приходили у вихідний (квітки пропололи, трохи підгребли сміття). Але цьогоріч уже, мабуть, не прийдуть…

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...