Реакція на публікацію «Про «людяність»

Звернення
Поділитися новиною

ЗверненняУ минулому номері тижневика була надрукована стаття «Про «людяність»». Реакція на неї не забарилась. Прес-служба ПАТ «Гадячгаз» пояснила ситуацію так:

«15 лютого до газової служби звернулись абоненти із с. Лисівка з проханням провести відновлення газопостачання до оселі. Відключення відбулося внаслідок виникнення у будинку пожежі. На даний час будівля непридатна для проживання та й газове обладнання в ній теж, тож власники попросили відновити газопостачання хоча б до літньої кухні, де знаходиться газова плита, щоб мешканці могли приготувати їжу.

Працівники газової служби негайно відреагували: без черги та достатнього мінімуму документації було дане звернення в роботу. Але у зв’язку з тим, що літня кухня хоча й була газифікована, проте виникла необхідність демонтажу частини газопроводу по будинку, перенесення місця розташування нового лічильника (попередній непридатний через пожежу) та прокладення зовнішнього газопроводу 10,5 метрів до літньої кухні.

За виконання проектної документації власнику було надано рахунок на суму 578,51 грн. та за виконання монтажних робіт – на суму 2460,0 грн. Роботи були проведені вже наступного після звернення дня, тобто 16 лютого. Тоді ж об’єкт прийнятий в експлуатацію та проведено відновлення газопостачання».

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...