Спритник відшкодує понад 13 тисяч

09nAsrFcLXI
Поділитися новиною

09nAsrFcLXIСаме стільки постановив суд одному з жителів Оснягів, який тривалий час незаконно користувався блакитним паливом.

За допомогою гумового шлангу він під’єднався до газопроводу низького тиску та два роки безкоштовно користувався газом. Своїми діями завдав газовому господарству збитків на суму 13 тис. 607 грн. Особлива небезпека такої врізки полягає в тому, що вона здійснюється із грубим порушенням правил безпеки систем газопостачання. А це, у свою чергу, може призвести до нещасних випадків, пояснюють спеціалісти газової служби.

На жаль, аби зекономити, люди вдаються до різних методів, не зупиняє навіть те, що деякі з них наражають себе на небезпеку. Натомість кожен повинен пам’ятати, що газ – це вибухонебезпечна горюча суміш, експериментувати з якою не можна!

Даний факт несанкціонованого відбору палива працівники газової служби виявили наприкінці минулого року. Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.1 ст.185 КК України як крадіжка. Відтак чоловіка було притягнуто до кримінальної відповідальності. Свою провину він визнав і погодився відшкодувати завдані збитки. До речі, це перший випадок у нашому районі, коли за крадіжку газу порушника притягнуто до кримінальної відповідальності.

Прес-служба ПАТ «Гадячгаз»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...