Чергова аварія на Гадяччині

DSC 5195 копия
Поділитися новиною

DSC 5195 копия

Подія сталася близько 7-ї години ранку на автодорозі Гадяч – Опішня, поблизу села Вельбівка Гадяцького району.

Виїздом на місце події попередньо встановлено, що сталося зіткнення автомобіля «Форд» під керуванням 65-річного полтавця, та зустрічного автомобіля «Пежо» під керуванням 69-річного мешканця міста Гадяч. Форд рухався у напрямку Полтави.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано п’ятьох осіб. А саме – водій і 65-річна пасажирка автомобіля «Пежо» та водій і двоє пасажирів автомобіля Форд 20-ти та 30-ти років (мешканці Полтави). Травмованих госпіталізовано до медичної установи.

Поліцейські з’ясовують обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

На місці події працюють інспектори дорожньо-патрульної служби, які здійснюють регулювально-розпорядчі дії для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого, або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Управління превентивної діяльності поліції Полтавської області

Фото “Базар Медіа в Україні” 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...