Лото-маркет: «кришують» чи просто «забили»?

лотомаркет
Поділитися новиною

лотомаркетТаке враження склалось у комісії, яка минулої п’ятниці вчергове відвідала сумнозвісний «Лото-маркет». Минув місяць, але нічого не змінилось. Заклад так само безперешкодно працює, а кількість його відвідувачів постійно збільшується. Щоправда і кількість невдоволених  росте, про що свідчать періодично розбиті вікна у приміщенні. 

Навіть під час проведення обстеження у закладі знаходилось кілька клієнтів.

На запит поліцейського щодо законності роботи закладу до працівників, які назвали себе стажерами, відповіді так і не надійшло. Письмові пояснення відмовились надавати всі троє працівників. Натомість зауважували, що у приміщенні заборонена фотозйомка. Та ще й голосно назвали свій заклад «пунктом обігріву».

Власника закладу знайти так і не змогли, жодних документів чи контактів комісії не надали. 

Після перевірки члени комісії були на прийомі у начальника Гадяцького ВП.

Депутатське звернення про порушення ЗУ «Про звернення громадян» зареєстроване відділом поліції, і, зі слів правоохоронців, найближчим часом, буде письмово надана вичерпна інформація про хід розслідування та судові висновки по кримінальній справі незаконної діяльності закладу гральних автоматів «Лото-маркет».

Як повідомила Людмила Голуб (член комісії), Віталій Браславець пояснив їм, що було проведене розслідування, впроваджена кримінальна справа, отримані результати експертизи. Справа була направлена до суду, але власник закладу опротестував дії поліції зустрічними доказами та скаргами. Тоді справа була направлена повторно і на даний момент знаходиться на комплексній експертизі. Для підкріплення доказової бази для суду також потрібні реакція громадськості та місцевої влади. Для цього ініціативною групою громади міста буде зібрано підписи небайдужих мешканців та депутатів на знак протесту.  Відповідна заява буде направлена на засідання виконкому Гадяцької міської ради, яка відбудеться 15.02.2017р. Рішення виконкому буде долучене до справи.   

Про подальший хід справи повідомимо згодом. 

«Базар Медіа в Україні»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...