Кримінальна хроніка

хроніка
Поділитися новиною

хронікаУ період з 1 по 13 лютого

1.02 до територіального органу поліції надійшов матеріал від ТОВ «Украгро-інвестсервіс» про те, що в ніч на 29.01.2017 року з території тракторної бригади в с. Плішивець невідома особа скоїла крадіжку бензину. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що невідома особа проникла до складського приміщення, тракторної бригади,звідки скоїла крадіжку бензину в кількості 230 літрів. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України.

2.02 через секретаря надійшла заява до територіального органу поліції від жительки м. Гадяч про те, що невідома особа sз приміщення магазину «Господарочка» скоїла крадіжку кави та цукерок. У ході проведення ряду заходів правоохоронцями було встановлено, що даний злочин скоїв 18-річний мешканець Гадяцького району. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України.

Також у цей день надійшло повідомлення по телефону до територіального органу поліції від жительки с. Гречанівка, про те, що невідома особа в с. Гречанівка із її нежилого будинку скоїла крадіжку двох металевих ліжок. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України.

2.02 у ході проведення відпрацювання території району  дільничними офіцерами поліції було проведено санкціонований обшук у господарстві 35-річного мешканця району, у ході якого було виявлено та вилучено подрібнену речовину рослинного походження, за зовнішніми ознаками схожу на наркотичний засіб канабіс, та пристрій для вживання наркотичної речовини шляхом куріння. Речові докази вилучені та направленні для проведення експертизи. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України.

3.02 до чергової частини через канцелярію надійшли матеріали із правління ПАТ «Гадячгаз» про те, що 10.01.2017 року працівниками ПАТ “Гадячгаз” на території домоволодіння одного із сіл Гадяцького району виявлено несанкціоноване втручання в газову мережу. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України.

8.02 зі служби «102» надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що  невідома особа із сараю МТФ №1 СТОВ ім. Щорса викрала металеве корито. У ході відпрацювання території району правоохоронцями було встановлено, що дану крадіжку скоїв 43-річний мешканець району. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України.

Також у цей день до Гадяцького ВП надійшло зі служби «102» надійшло повідомлення від  інспектора НДКЦ про те, що на території сервісного центру в ході огляду автомобіля “Mazda Xedos 6” було виявлено явні ознаки підробки номерного позначення даного кузова. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст.290 КК України.

9.02 до Гадяцького ВП через канцелярію надійшли матеріали із Управління соціального захисту населення Гадяцької РДА про те, що житель одного із сіл Гадяцького р-ну з метою одержання державної соціальної допомоги надав до управління соціального захисту населення Гадяцької РДА неправдиву інформацію. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1ст.190 КК України.

Також у цей день до Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області надійшла письмова заява від директора філії №10 ТОВ «Пост-фінанс» про те, що під час проведення ревізії в пункті надання фінансових послуг, розташованому на території одного із сіл району, було виявлено недостачу грошових коштів. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1ст.191 КК України.

10.02 через канцелярію Гадяцького ВП надійшов матеріал із Слобожанського управління кіберполіції ВПК у Полтавській області по факту звернення жительки м. Глухів про те, що під час купівлі планшету через мережу Інтернет на сайті «ВКонтакте» невідома особа на ім’я Руслана, мешканка міста Гадяч, шахрайським шляхом заволоділа її грошовими коштами. Проведеними заходами працівниками кримінальної поліції Гадяцького ВП було встановлено, що жителька м. Гадяч, яка зареєстрована в соціальні мережі, на даному сайті побачила повідомлення від заявниці про те, що вона хоче придбати недорогий б/в планшет, після чого дані особи домовилися про купівлю-продаж. Потерпіла перерахувала грошові кошти в сумі 515 гривень на вказану банківську картку, після чого шахрайка зняла перераховані грошові кошти, а в телефонній розмові повідомила, що планшет переслала. Але товар так і не надійшов. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1ст.190 КК України.

Також у цей день працівниками Гадяцького ВП ГУНП було проведено санкціонований обшук у господарстві 63-річного жителя одного із сіл району, у ході якого було виявлено та вилучено подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на наркотичний засіб канабіс. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України.

10.02 працівниками кримінальної поліції було встановлено, що 32-річний мешканець одного із сіл Гадяцького району за місцем свого проживання зберігає пістолет та набої до нього в кількості 7 штук. Речові докази вилучені та направленні для проведення експертизи. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України.

11.02 працівниками Гадяцького ВП було проведено санкціонований обшук у господарстві 36-річного жителя Гадяцького району. У ході обшуку в чоловіка виявлено та вилучено 400 г   подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожої на наркотичний засіб канабіс.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України.

Співробітниками Гадяцького ВП проводяться заходи по встановленню осіб, що скоїли вищевказані злочини. За вказаний період до адміністративної відповідальності притягнуто 9 осіб. За керування транспортними засобами у стані сп’яніння притягнуто до адміністративної відповідальності 1 особу.

І. Ященко, начальник сектору моніторингу Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області,  капітан поліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...