Коли влада не може – #ПАЧКА_СОЛІ допоможе!

пачка солі
Поділитися новиною

пачка соліПолтавські студенти вирішили не чекати, поки комунальники виконають свою роботу, і почали рятувати слизькі тротуари за допомогою… пачки солі!

Свою соціальну акцію хлопці найменували #ПАЧКА_СОЛІ. Як годиться, естафету далі передавали своїм друзям та знайомим. І, не повірите, приєдналось чимало люду!

До слова, подібні акції пройшли у багатьох містах Полтавщини.

То може, й нам час приєднатись?

«БМ»

На відміну від ініціативної студентської молоді більш старше покоління Полтави «воює» із комунальниками більш перевіреними способами, повчитися яким інколи потрібно. Вони зібрались і написали кілька колективних звернень до Антимонопольного комітету України із приводу неякісного надання послуг комунальниками по утриманню міста взимку. АКУ, у свою чергу, розглянув звернення, провів дослідження, у ході якого здійснив фотофіксацію вулиць міста, на яких тротуари та пішохідні переходи не очищувалися від снігу, унаслідок чого утворилося льодове покриття.  У ході розслідування з’ясували, що підприємство надає неякісні послуги. Після цього відділення АКУ розпочало провадження у справі за ознаками порушення законодавства і надання неякісних послуг. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...