УВАГА! Поліція встановлює осіб, які вчинили розбійний напад на магазин-ломбард

Ломбард
Поділитися новиною

ЛомбардДо Гадяцького відділу поліції по телефону 102 від приватного підприємця надійшло повідомлення, про те, що 29 грудня близько 10 год. 07 хв. у м. Гадячі невідомі особи чоловічої статі скоїли розбійний напад на магазин-ломбард «Золото», що належить заявнику, та заволоділи виробами із золота.

При виїзді поліції на місце події було встановлено, що 29.12.2016 року невідомі особи, залишивши автомобіль, орієнтовно марки «Мазда-6», сірого кольору,  поблизу місця вчинення злочину, утрьох зайшли до магазину-ломбарду, залишивши при цьому одного співучасника на вулиці, і з застосуванням предмета, схожого на пістолет, скоїли розбійний напад. При цьому за допомогою викрутки відкрили вітрини і заволоділи виробами із золота. Кількість та вартість викраденого встановлюється. Коли власник сусіднього магазину  почув якісь незрозумілі звуки, то підійшов до входу в магазин-ломбард «Золото»,  де зловмисник, який знаходився на вході до магазину, продемонструвавши йому предмет, схожий на обріз мисливської рушниці, заборонив заходити до приміщення.

Скоївши злочин, зловмисники зникли на вищевказаному автомобілі по вулицях Терешкової, Тельмана, Лохвицька та Героїв Майдану у напрямку смт Липова Долина Сумської області. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 ККУ

Прикмети нападників:

– перший злочинець: куртка світлого кольору з капюшоном, штани світлого кольору, темна шапка, в’язана;

– другий злочинець: спортивна куртка темного кольору, штани темного кольору;

– третій злочинець: куртка темного кольору, штани темного кольору, мав при собі предмет, схожий на пістолет; 

– четвертий злочинець, який перебував на вулиці: кутка синього кольору, шапка синього кольору, зріст приблизно 175 см. Мав при собі предмет, схожий на обріз мисливської рушниці.

Поліція звертається, до всіх громадян, особливо мешканців м. Гадяч, вул. Терешкової, Гагаріна, Тельмана, Лохвицької, Героїв Майдану та працівників служби «Таксі» з проханням надати відому вам інформацію по даній події, яка допоможе в подальшому правоохоронцям встановити зловмисників, за тел. 099-360-03-66.

Конфіденційність та винагороду гарантуємо.

Гадяцький  ВП

LIVE OFFLINE
track image
Loading...