Гороскоп на 2017 рік для України від найсильніших екстрасенсів

przepowiednie
Поділитися новиною

przepowiednieБагато з них пророкують справжні поліпшення тільки із 2019 р. До цього потрібно запастися терпінням і працювати, забезпечувати сім’ю і своїми руками творити і втілювати історію рідної країни.

Віра Ліон

Це ясновидиця. Вона стверджує, що призвідників війни на сході України знайдуть і покарають. Серця родичів загиблий після скорботних років заспокояться. Світле майбутнє в країні очікується, але не в 2017 році, як хочеться українському народові.

Сергій Шевцов-Ланг

Сергій – парапсихолог і екстрасенс. Він каже, що військові дії на сході України до 2019 р. триватимуть. Така ситуація тому, що Уран перебуває в Овні і протегує йому суворий Марс. Усе під потужною вогняною стихією, тому й прийшла війна.

Інші екстрасенси, і їх чимало, вважають, що війна і розруха на Донбасі не триватимуть довше початку 2017 р. Ми самі творимо свою історію. Від наших думок із різними діями і вчинками залежить майбутнє рідних місць. Налаштуйте себе оптимістично дивитися в майбутнє і долати перешкоди.

Ванга

У Ванги досить багато прогнозів про долю України. Є й про Крим, де йдеться, що він відійде від одного берега до іншого. Згадується якийсь Стрілець, який буде правити 23 р. Люди гадають: що за Стрілець, а може, Стрільцов? Але не схоже, скоріше мається на увазі сузір’я Стрільця, під яким народився майбутній лідер України. Він буде правити 23 роки. Ванга вважала, що з Донбасом буде все нормально, люди там будуть жити, учитися і працювати. А ось цілісність України буде втрачена. Багато екстрасенсів бачать, що, починаючи з 2017 р., події на сході і в політиці, економіці України відбуватимуться в прискореному ритмі, але військові дії до середини або кінця 2019 р. не закінчаться. Ванга вважала, що настануть для українців хороші часи, коли простий народ заживе повнокровно, а багаті – ще краще, але до цього мають бути страждання.

Гороскоп для України на 2017 рік від мольфарів

Чаклуни вважають, що Росія на територію України офіційно війська не введе. Війна, бурхлива на сході, призупиниться через 2 роки після початку. Пройде 7 років, і Україна розквітне, прикрасивши собою Європу. Рівень життя населення у рази зросте.

Магдалена, мольфарка

Крим через 15 років перебування в складі Росії повернеться. Навіть сам попроситься в лоно матінки-України. Магдалена вважає, що Бог не допустить масованого вторгнення російських військ. І Магдалена схиляється до думки, що вільно їздити по Євросоюзу без віз українці зможуть через 3 роки – із 2017 р. Мольфари кажуть, що треба вірити в добро і мир на нашій землі і не творити зла.

Настя, мольфарка

Настя думає, що пройде 7 років, перш ніж Україна стане багатою, процвітаючою країною. Розпочнеться її розквіт. Щодо військових дій на сході Настя каже, що не бачить вирішення конфлікту через 2 роки.

Глоба

Глоба не полінувався і склав для України великий астрологічний прогноз. Згадував, що зірки віщують затяжний військовий конфлікт. Спаду в економіці не уникнути. Із 2014 по 2020 р. – це загальносвітова криза. Торкнулася вона і України. Голоду не буде, але на фондовому ринку передбачається крах. Гривня впаде, ціни дуже піднімуться, а потім штучна фінансова піраміда розшириться. Мабуть, люди, що її підтримують, підуть із влади. Схід України будуть відбудовувати пару років. Гороскоп від Павла Глоби для України на 2017 рік говорить, що стабільності українцям можна чекати років через 10.

Екстрасенси-переможці передачі «Битва екстрасенсів» в Україні

Гордєєв Максим

Максим – українець. Він медіум. Каже, що Росія – винуватиця багатьох проблем свого і українського народу. Скоро люди там повстануть проти правителя.

2017 р. буде важким для росіян. Із 2016 по 2017 р. і Україні очікують втрати у багатьох сферах, але народ переживе і впорається з труднощами. Порошенко взяв правильний курс, і завдяки його діям в країні будуть значні поліпшення.

Лаврентюк Сергій

Один із фіналістів 4-го сезону. Він передбачав, що Україна не буде роздроблена на кілька частин. Сама держава буде у жалюгідному стані. Можновладці між собою домовляться і почнуть планомірне відродження держави. Сергій бачив, що лідером, керівником країни буде жінка.

Інші екстрасенси

Ілона Калодре брала участь у «Битві екстрасенсів». Вона вважає, що дане перемир’я настане в Україні не найближчим часом. Ще будуть гинути солдати і хтось із мирних жителів, продовжаться руйнування.

Яків Шнеерсон – це російський екстрасенс, який має українське коріння, говорив, що до 2017 року Україна уже почне відбудовуватися.

Мохсен Норузі, який брав участь у «Битві екстрасенсів», думає, що процвітання України не за горами, уже з 2017 р., коли затяжні конфлікти вичерпають себе, а перетворення у різних сферах тільки почнуться.

Екстрасенси, на жаль, не можуть розповісти, щось суттєво втішне на 2017, бо світова криза  все таки триває, і різко впаде добробут громадян багатьох країн. Долар почне знижуватися з 2017 р. Ця тенденція продовжиться і у 2018 р.

Олена Курилова, вона, як і колеги, вважає, що швидких поліпшень у країні не варто очікувати, але життя поступово налагодиться.

Екстрасенси запевняють, що не потрібні барикади, потрібна активна взаємодія із владою і вирішення поточних тоді проблем. Великих змін аж до 2019 року не буде. Політики вершать долі простого народу, а всім залишається ударно працювати, щоб забезпечити необхідним себе і свої сім’ї.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...