Що приготувати на Новий 2017 рік

1511155511 Symbol 2017
Поділитися новиною

1511155511 Symbol 2017Свято вже на підході, а значить саме час задуматися про те, як прикрасити святковий стіл і чим пригощати гостей у цей радісний день. Особливо важливо подумати про меню у плані того, що цей рік пройде під заступництвом Червоного Вогняного Півня, а значить важливо не тільки подарувати свято своїм рідним і близьким, а й заручитися підтримкою володаря наступаючого року.

Отже, що має бути на столі?

Відразу скажемо про оздоблення столу. Бажано, щоб воно було виконано у сільському стилі з картатою лляною скатертиною і лляними серветками. А щоб стилістика села була повною, на столі можна покласти корзинку з лози, наповнену червоними яблуками. До того ж, по краях столу можна розташувати декоративні снопики із колосків. У центрі святкового столу обов’язково потрібно поставити піалу із пророщеним зерном, щоб догодити господарю наступаючого року Вогняного Півня. Завершать прикрасу столу свічки у красивих свічниках, так як стихія наступаючого періоду вогняна.
Якщо говорити про страви, які слід готувати на новорічний стіл, не бажано готувати страви із птиці, наприклад, запечену курку або фаршировану індичку. Цього Півень точно не оцінить. У той ж час господар наступаючого року віддає перевагу натуральним продуктам і природній простоті. В обов’язковому порядку на столі повинен бути зерновий хліб, а також свіжі нарізані овочі та зелень, яку так обожнює Півень. Різні соління також будуть до речі на святковому столі. М’ясними стравами цього вечора краще не захоплюватися, адже це важка їжа. Однак, якщо ви не можете обійтися без м’ясця, не відмовляйте собі в задоволенні приготувати засмажені свинячі відбивні або м’ясні рулетики на шпажках. Відмінно підійдуть святкового столу риба і морепродукти, особливо креветки. Можна приготувати традиційне олів’є з креветками, а також салат із кальмарів. Важливо, щоб на столі було багато легких закусок, наприклад, сирних кульок із виноградом, фаршированих яєць або навіть оригінального заливного в яйцях. Вогняному Півневі сподобаються оригінальні страви, він оцінить будь-який креативний підхід до подачі страв на стіл. Можна використовувати улюблені спеції, особливо червоний перець і будь-які інші червоні приправи, так як колір наступного року саме червоний.
А взагалі не відмовляйте собі в задоволенні ласувати будь-якими стравами, які ви обожнюєте, адже Вогняний Півень цінує свободу і ненавидить обмеження. Що стосується напоїв на святковому столі, то краще нехай це будуть червоні вина, різні наливки та солодкі лікери. Усе в цей день має бадьорити і радувати, тоді і настрій у вас і ваших гостей буде святковим.
Щасливого Нового року!

Завжди ваш «БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...