Гороскоп на 2017 рік Вогняного Півня для всіх знаків Зодіаку

82c29814a4d05a1e3de2d452c902a94d
Поділитися новиною

82c29814a4d05a1e3de2d452c902a94dЦей рік принесе чимало несподіванок всім нам. ВСТАВ ПЕТУХА, Є ПАПКА ПОДИВИСЬ, ВИБЕРИ.

28 січня 2017 року Червона Вогняна Мавпочка радісно помахає нам лапкою на прощання і передасть права на правління Червоному Вогняному Півневі. Зміну влади ми не відразу відчуємо, адже і колір, і стихія господарів 2016 і 2017 років будуть однаковими. Якщо на початку свого року Півник буде вести себе відносно спокійно, оглядаючись і прибираючи володіння після завзятої Мавпочки, то вже навесні господар розійдеться, розмахається яскравими крильцями і почне дивувати нас своєю непередбачуваністю і приємними сюрпризами.

Головне в рік ексцентричного Півня – ставитися філософськи до будь-яких змін у житті. Людям, які не звикли лінуватися, Півник допоможе в питаннях кар’єри – вас буквально завалять вигідними і дуже спокусливими пропозиціями. Але поспішати в 2017 році не потрібно, краще ретельно вибирати серед всіх привабливих і яскравих пропозицій одну єдину, яка виявиться надійною і відповідатиме саме вам.

Оскільки Півень любить знаходитися в центрі уваги, то й від вас він буде чекати подібних проявів незалежності – міняйте імідж, експериментуйте, усі зміни у зовнішності підуть тільки на користь. Півень любить імпровізувати, і всім, хто не визнає правил і діє інтуїтивно, господар року обов’язково допоможе. Якщо ви, наприклад, зберетеся у відпустку і уже перед літаком несподівано передумаєте відвідувати екзотичний курорт, не переживайте – життя здивує вас і в рідному місті. Уже в аеропорту ви отримаєте повідомлення, що виграли мільйон, або вам подзвонить далека тітонька з Англії або Німеччині і порадує звісткою про те, що всі свої капітали вона вирішила заповідати вам.

У рік Вогняного Півня вітається будь-інтелектуальна робота, а вже якщо праця пов’язана із творчістю, то, як то кажуть, вам і карти в руки. Визнання, успіх, гроші – це все само собою, а якщо ви підете своїм шляхом і спробуєте себе в абсолютно новій діяльності – фортуна разом із Червоним Півником огорнуть вас турботою і заступництвом. Якщо ви ніколи в житті не брали в руки пензля, то у 2017 році поспішіть у магазин художніх товарів – як знати, раптом ви своєю творчістю  зможете перевершити Сальвадора Далі і станете генієм сюрреалізму або обійдете Малевича, намалювавши, наприклад, зелений круг, і вам заспівають дифірамби цінителі абстракції.

Фінансова ситуація в рік Вогняного Півня буде радувати стабільністю – розбагатіти і полетіти на місяць навряд чи вдасться, але на хліб із маслом та й, мабуть, із ікрою ви завжди заробите. Адже Півник знайде зернятко або черв’ячка в будь-якому місці планети, та й вам підкаже, де знайти вигідний підробіток. Півень із повагою ставиться до всіх знаків Зодіаку, сваритися йому немає сенсу, а ось якщо ви народжені в його рік, то можете повністю розслабитися – півнячих боїв за місце під сонцем не буде. Ви всього досягнете без особливих зусиль, та й Півень принесе вам у дзьобику багато приємного.

Відпочинок у 2017 році краще не планувати – господар року сам створить умови для повноцінної і хорошої відпустки.

Півень – дуже чуттєва істота, відрізняється відданістю і щирістю, але не думайте, що він настільки передбачуваний – із ним буде дуже цікаво. Особисте життя в 2017 році наповниться тисячами знайомств, одне з яких обов’язково виявиться доленосним. Тож, якщо ви вільні, можете чекати подарунка від навіженої птиці – обранець уже на півдорозі і вам залишилося вибрати правильний напрямок і піти назустріч до свого щастя.

Тим, хто має штамп у паспорті, нудьгувати теж не доведеться. У рік Півня спілкування з близькими людьми одноманітним точно не назвеш – ваша рідня буде дивувати вас кожен день, особливо в цьому відношенні досягнуть успіху діти. Якщо ж спадкоємців у вас поки що немає, то поспішіть – дітей, які народяться у цьому році, очікує яскраве і дивне життя. Багато з діток, народжених у рік Півня, досягнуть високих успіхів у політиці та діловому житті, тому скоріше радьтеся зі своєю половинкою.

Якщо ви перебуваєте в шлюбі вже довгі роки, вас чекає другий медовий місяць. Важливо лише здивувати Півника непередбачуваними вчинками, і він зробить все, щоб ваша половинка знову запалала до вас ніжними почуттями.

І найважливіше, що хочуть повідомити вам зірки, – будьте щирими і керуйтеся у 2017 році девізом: на Півника сподівайся, а сам не зівай! Тоді ви досягнете всього, чого захочете, і зробите своє життя щасливим і райдужним, а проблемам і неприємностям просто не залишиться місця, і вони втечуть від вас куди подалі. Будьте щасливі!

Завжди ваш «БМ»

овенОВЕН

У рік Червоного Вогняного Півня Овнів чекає чимало цікавого, адже попередній рік Мавпи навчив вас багато чому – і справлятися зі складними і непередбачуваними ситуаціями, і виходити сухими із води. Можна сказати, що рік Мавпи був свого роду іспитом, із яким ви блискуче впоралися. Півень оцінить заслуги Овнів і обов’язково врахує при нарахуванні балів у своєму році. Постарайтеся не розчарувати химерного господаря  року та всіма силами спробуйте йому догодити. Почніть із позбавлення від шкідливих звичок. Із багатьма непотрібними пристрастями ви відмінно впоралися в минулому році, а в цьому ви легко звільнитеся від усього, що тягне вас назад і заважає розвиватися.

Початок 2017 року подарує енергійним Овнам купу можливостей. Ваша чарівність уже у січні буде настільки сильною, що часом ви будете мріяти лише про одне – змінити зовнішність, щоб сховатися від надто настирливих залицяльників. Це саме можна сказати і про кар’єру, адже пропозицій буде занадто багато. Постарайтеся тримати себе в руках і робіть вигляд, що вас хвилює тільки нинішня робота – так ви розпалите ділових партнерів, які всіма силами будуть перетягувати вас на свій бік. Весна мало що змінить у вашому насиченому житті, Мавпа шепнула Півневі, що ви прекрасний кандидат у щасливчики. Не забувайте про те, що Півень – дуже примхливе і непередбачуване створіння і іноді може і клюнути. Занадто переживати з цього приводу вам не потрібно – ви прекрасно впораєтеся з перевіркою на міцність. Важливо лише пам’ятати про свою фортуну і не скаржитися на долю. Якщо ви зумієте зберегти спокій і бадьорість духу, Півник побалує вас фінансовою нагородою – грошей буде достатньо, так би мовити, кури не клюють, а вже вони-то знають усі примхи і фішки господаря 2017 року.

терезиТЕЛЕЦЬ

Тельці можуть сміливо претендувати на звання самого щасливого знака Зодіаку, і це не дивно, адже весела Мавпочка, передаючи свої права Вогняному Півнику, підкинула йому записочку з проханням доглянути за вами. Турботу Півень проявить уже із перших днів нового року – вам надійде море вигідних і спокусливих пропозицій по службі, правда, підійматися по кар’єрних сходах буде важкувато, адже сходинок буде багато. Відвагою і хоробрістю ви зумієте зачарувати Півня у сфері особистих відносин – у любові ексцентричний господар року теж вирішить підкинути Тельцям кілька сюрпризів. Успіхи в кар’єрі можуть негативно позначитися на відносинах із близькими людьми.

У середині весни очікуються візити далеких родичів, так що поспішіть наповнити холодильник різною смакотою. До речі, улюблена рідня допоможе вам із ремонтом, із яким краще не затягувати – натовп швиденько обдере старі шпалери і зробить із вашої квартири казковий палац. У червні Тельці відчують бажання випробувати сили в новій діяльності, тож уперед, адже Півень уже змахнув крилами і начаклував вам удачу. У вашому житті з’являться багаті і солідні покровителі. Особисте життя в серпні заграє новими фарбами – сімейні Тельці отримають задоволення від спілкування з обранцем, а ось вільних підопічних Венери чекає любов. Так-так, та сама, про яку ви мріяли довгі роки.

Восени 2017 роки ви можете відчути невелику втому, упоратися з якою допоможе відпустка. Приблизно в середині жовтня активізуються конкуренти, але можете не переживати. Ваші успіхи на роботі значно поліпшать взаємини з рідними людьми – ваші близькі будуть щасливі від того, що мають такого розумного родича.

близнюкиБЛИЗНЮКИ

Так як Близнюки є найбільш легковажними із знаків Зодіаку, то Червоному Півневі, який буде панувати в 2017 році, ви будете до душі. Господар допоможе вам завершити справи, із якими ви не встигли впоратися у рік Мавпи. Вогняний Півень дасть Близнюкам можливість досхочу побігати у своєму році – відчуєте ви це вже із перших днів правління яскравої і чарівної пташки. У лютому успіхи будуть слідувати один за одним – ви навіть розгубитеся від великої кількості можливостей. На початку весни ви зарекомендуєте себе переможцем по життю. Особисте життя буде багате на любовні зустрічі і дивовижні побачення, але намагайтеся тримати себе в руках. У квітні, та й в травні теж, бажано частіше відпочивати, неважливо, чи це фантастичні вечірки в готичному стилі, чи тихі вечори при свічках. Головне – збирати поруч лише близьких і коханих, а про спілкування з «потрібними» людьми можете забути, залишивши візити ввічливості на літо. У червні слід зібратися із силами. Фінансові справи на початку місяця підуть в гору, головне – не задихатися в гонитві за своїми капіталами і не упустити потім важкий мішок. Так-так, ви не помилилися, грошей буде дійсно багато, так що будьте біля керма і тримайте все під особистим контролем. Усі ці професійні успіхи та кар’єрні злети відвернуть вас від домашніх справ, тому в кінці літа домочадці можуть поставити умову: або відпустка всією родиною, або рідня їде відпочивати без вас, а ви горбатьтесь. У вересні Півень вирішить перевірити вас на кмітливість і підкине вам кілька цікавих і однакових по вигоді пропозицій. Включайте інтуїцію, головне – дійте в рамках закону і уникайте авантюр. У кінці осені Близнюків можуть відвідати родичів. У грудні Півник втомиться підкидати нескінченні сюрпризи і просто обдарує Близнюків хорошою посадою, яка не терпить суєти і біганини. Ви підрахуєте свої доходи за рік і – повірте зіркам – залишитеся задоволені!

ракРАК

У день, коли Мавпочка помахає Ракам лапкою і ласкаво обійме їх на прощання, підопічні Місяця можуть відчути смуток. Зірки поспішають заспокоїти: Червоний Півень обіцяв у всьому вам допомагати. Раки весь рік будуть під захистом і опікою. Оскільки вам потрібен час на роздуми, Півень не буде вас квапити, і всі проблеми на початку року буде вирішувати сам. Службові справи порадують стабільністю, начальство буде прихильним.

У лютому господар року шепне, що розгойдуватися вистачить і пора включати швидкість. В особистому житті від вас також знадобиться поспіх – ваша половинка може пройти мимо, не помітивши вас. Початок весни подарує можливість проявити таланти у сфері бізнесу. У травні не завадить відпочинок, а покровитель року допоможе з палаючими путівками – ви непогано заощадите і класно відпочинете. Червень і липень в рік принесуть багато можливостей, і всі ваші починання приведуть до хороших результатів. У серпні всерйоз задумайтеся про своє здоров’я. Вересень виявиться найбільш насиченим: знайомства, зустрічі, побачення. У жовтні і в листопаді буде багато відряджень, так що готуйте свою половинку до розлуки. Щоб домочадці не дуже обурювалися з приводу ваших нескінченних затримок на роботі, придумайте для рідні заняття. Нехай близькі люди займуться ремонтом. Хоча грошей багато не буває, у грудні ця приказка не про вас, повірте, Півник постарається і вас не образить.

левЛЕВ

Щасливці Леви не відразу помітять перехід від 2016 до 2017 року, адже Мавпа весь рік потурала примхам представників вогняної стихії, та й Півник вирішив взяти вас під свою опіку. Так що, милі Леви, запасіться терпінням і витримкою – фортуна буде ходити за вами по п’ятах, і іноді вам навіть захочеться втекти, настільки все буде чудово і класно.

У лютому Леви будуть сповнені оригінальних і дуже цікавих ідей. Особисте життя для вас обіцяє бути цікавим. Сімейні Леви порадіють тихій і затишній атмосфері вдома. Початок весни подарує можливість проявити свої таланти у фінансовій сфері. Відпустку краще планувати на травень або початок червня. У липні  можна шукати себе у творчості.

Усю осінь Леви можуть не знімати рожевих окулярів – усе одно нічого не зміниться, і життя буде тільки радувати вас нескінченними сюрпризами. Вересень і жовтень гарні для експериментів із зовнішністю. У листопаді прокукурікає звістку про те, що вас чекають вигідні відрядження. У грудні ситуація мало зміниться, хіба що сімейство без вас занудьгує. Не відбувайтеся грошима і подарунками, приділяйте їм більше уваги.

діваДІВА

Півень почне своє правління із сюрпризів – господар року вже спакував подарунки у красиві коробочки і чекає, коли Діви їх розгорнуть. У лютому чекають несподіванки у професійній сфері. І  в особистому житті Півень теж не дасть занудьгувати – сімейних підопічних Меркурія чекає багато радісних звісток, деякі дізнаються про швидке поповнення в сімействі. Вільним Дівам теж розслаблятися не варто – ваша харизма і надзвичайна привабливість зведе з розуму не одного шанувальника. Весна пройде на позитиві – виграєте щасливий квиток. Фортуна буде прихильна до представників земної стихії, та й Півник, не дивлячись на те, що носить звання Вогняного, буде стежити за вашими успіхами і всіляко допомагати. У квітні і в травні можна сміливо подавати заявки на участь у різних конкурсах – ви обов’язково виграєте. Пару лотерейних квитків теж купити не завадить. Літо бажано присвятити відпочинку. Восени настане пора серйозних дій – господар року дав Дівам час розслабитися, так що вперед і з піснею на роботу!

У грудні особливих змін Діви можуть не чекати, але кілька сюрпризів Вогняний Півень на прощання все-таки підкине. Вас чекають приємні зустрічі з давніми друзями, та й з колегами відносини помітно покращаться.

терезиТЕРЕЗИ

Милим Терезам не варто сумувати з приводу того, що Мавпочка кине їх без своєї опіки. Тікаючи, вона залишила Півнику величезний плакат із рекомендаціями про те, що люблять і не люблять Терези. Півень візьметься за справу з першого дня свого правління, і вже на початку лютого ви переконаєтеся в тому, що є під надійним захистом. Фінансова ситуація і в минулому році була непоганою, а вже у 2017 проблем з капіталами у вас взагалі не буде . Тільки не роздавайте свої грошики направо і наліво, допоможіть тим, хто дійсно потребує вашої підтримки. Особисте життя навесні також порадує підопічних. Зустрічей буде багато, але свою половинку ви відчуєте відразу. Не тягніть із одруженням – рік Півня ідеально підходить для створення сім’ї. Якщо на літо вже запланували відпочинок, то вас чекає незабутня поїздка. У листопаді можливі деякі непорозуміння у спілкуванні з керівництвом. У грудні можете підводити підсумки – вас порадують результати, яких ви досягнете за цей рік.  В особистому житті все буде прекрасно, домочадці будуть в захваті від усього, що ви говорите і робите, навіть сусіди будуть радитися з вами по кожному незначному приводу і кричати услід компліменти і добрі побажання. Можете проводити Червоного Вогняного Півня оригінальним способом – прикрасьте двір, винесіть стіл на вулицю – і буде гульня на славу разом із сімейством і улюбленими сусідами.

скорпіонСКОРПІОН

У рік Мавпи вам доводилося частенько користуватися жалом, щоб справлятися з недругами, але з настанням року Півня ви можете забути про це. Господар позбавить вас від неприємностей будь-якого роду, часом Скорпіонам буде настільки нудно від ідеального життя, що ви самі почнете шукати собі проблеми. Якщо на початку року Півня Скорпіони будуть кілька збентежені турботою Вогняної пташки, то вже навесні ви звикнете до опіки і почнете користуватися розташуванням фортуни на повну котушку.

У березні вас приємно здивують сюрпризи у фінансовій сфері. Ставлення до грошей не зміниться і в середині весни – ви, як і раніше, можете витрачати і ні в чому собі не відмовляти. Хіба що з розвагами доведеться ненадовго розлучитися. Пора подумати і про сім’ю і частіше бувати вдома. Травень подарує підопічним Плутона можливість для гарного відпочинку. Улітку Скорпіонам можна подумати про зміну діяльності. Із грошима проблем не очікується. Жовтень буде багатий на цікаві зустрічі. Будьте готові і до сентиментальних повідомлень у соціальних мережах. Якщо ви давненько в шлюбі, то постарайтеся утриматися від флірту. Грудень запам’ятається приємними подіями.

Готуйтеся, дорогі Скорпіони, проводжати Червоного Вогняного Півня ви будете з розмахом. А оновлена квартира і задоволені обличчя всіх домочадців будуть найкращим підтвердженням того, що рік пройшов недаремно, і ви добилися вагомих успіхів у житті.

стрілецьСТРІЛЕЦЬ

Із настанням року Червоного Вогняного Півня, а саме 28 січня 2017 року, Стрільці можуть заховати свій сагайдак подалі на антресолі – битися буде ні з ким. Червоний Півень на весь рік візьме над вами шефство. У лютому багато Стрільців можуть планувати важливі зустрічі і переговори. Весна запам’ятається безліччю цікавих зустрічей. Вас чекає успіх і визнання у будь-яких сферах, усе залежить від вашого настрою. У квітні підопічні Юпітера можуть розраховувати на прихильність начальства. У неодружених всередині весни буде багато романтичних побачень. У травні знадобиться багато простору, тож відправляйтеся у відпустку. У кінці літа корисно частіше відпочивати. Хто сказав, що відпустка лише раз на рік ?! Цього разу вас чекають затишні вечори на дачі з мангалом і вудками – пора вже зловити золоту рибку. Восени захочеться розкішного життя – Півник допоможе вам у цьому, якщо ви пообіцяєте прихистити його у себе і виділити пташці найзатишнішу кімнатку. Домочадці з радістю візьмуться за благоустрій нового житла. Грудень пройде спокійно. Не забудьте віддячити Вогняному Півню за все, що він для вас зробив – особисто покладіть йому під ялинку мішок смачного пшона.

козерігКОЗЕРІГ

Ви з нетерпінням чекали приходу 2017 року, адже Мавпочка розповіла вам по секрету, що Півник обожнює знаки Землі, і зробить все, щоб Козероги ні в чому не мали потреби. Півень візьметься за справу відразу: уже в кінці січня Козероги відчують його вплив на своє життя – несподівані зустрічі, цікаві пропозиції та багато чого дивного відбудеться з підопічними Сатурна. У лютому можна, нарешті, розпрощатися з обридлою роботою.

На середину весни Півник приберіг для чарівних Козерогів кілька сюрпризів. Особливо здивує фінансова ситуація – ви будете затребувані, як ніколи, проявіть, нарешті, таланти, і ваша праця буде гідно оцінена. У травні вас чекають улюблені родичі в селі, які, незважаючи на ваші перемоги і почесті, вручать вам лопати і змусять копати грядки під моркву. Фізична праця піде на користь. Відпочинок можна планувати на середину літа – важливих справ не буде, гроші приємно відтягують кишені. За всіма цими приємними клопотами рік пролетить непомітно, і в грудні Козероги усвідомлять, що не хочуть розлучатися з Півником, якого полюбили. Господар 2017 року теж прив’язався до милих Козерогів і перед Новим роком вирішив порадувати вас ще одним сюрпризом. Перевірте банківську картку – ви приємно здивуєтеся новорічного подарунку Вогняного Півника.

водолійВОДОЛІЙ

Водолії непогано попрацювали в минулому році і заслужили повагу господині. Переживати Водоліям нема про що. Півник – консервативна пташка, але якщо вже задумає якісь зміни, то всі вони будуть приємними. У лютому підопічним Урана випаде шанс змінити професію – не пропустіть його. Вам надійдуть цікаві і вигідні пропозиції, деякі з них будуть від давніх друзів – чому б не скористатися блатом?! Особисте життя також складеться непогано – сімейні знаки Повітря будуть купатися в любові і обожнюванні своїх рідних, а неодружені Водолії познайомляться з Купідоном. Навесні Водолії стануть найоптимістичнішими з усіх знаків. Матеріальних проблем у Водоліїв не буде. Не забувайте і про лотерейні квитки. Якщо вже удача стала вашою незмінною супутницею, потрібно використовувати всі можливості для збагачення. У травні можна відпочити.

У серпні захочеться випробувати себе у творчій діяльності. Восени бажано спрямувати зусилля на поліпшення житлових умов – поспішіть до будівельних магазинів. У грудні від Півника надійде пропозиція розслабитися – не засмучуйте пташку. Тільки не пропустіть Новий рік, обов’язково проведіть Червоного Вогняного Півня і не забудьте йому віддячити.

рибаРИБИ

Чарівні Риби у 2017 році подружилися з Вогняною Мавпочкою – розлучатися буде важко. Але 28 січня Червоний Вогняний Півник все-таки зуміє переконати Мавпочку, що їй пора йти. Він прекрасно впорається з роллю господаря і подбає про вас нітрохи не гірше. Так що можете і далі гратися і плавати в океані щастя, радіючи життю і не думаючи про проблеми. У лютому Рибки отримають хорошу прибавку до зарплати. Якщо вам набридло сидіти в задушливому офісі, то господар року і це передбачив: відкривайте свою справу, займайтеся чим завгодно, лише б заняття було до душі, а Півень поки роздрукує для вас нову партію грошиків. У любовній сфері весна подарує вільним Рибам багато зустрічей, побачень і романів. НЕ запливайте занадто далеко в море пристрасті і завжди майте на прикметі кораблик або пліт, на якому, у разі чого, можна буде поплисти від надто настирливих залицяльників. Сімейні Рибки навесні теж нудьгувати не будуть – деякі стануть неперевершеними садівниками і разом з домочадцями розгорнуться на своїй дачі. Літо  запам’ятається Рибам частими подорожами. Не бійтеся втратити роботу, таких фахівців, як ви, все одно більше немає, тому пишіть заяву на відпустку – і вперед, назустріч пригодам. Відпочивати знакам Води краще поруч зі своєю стихією, головне, щоб був простір і якомога більше води. Восени Півник підкине Рибкам кілька бізнес-ідей. Прислухайтеся до порад розумного господаря року, під його заступництвом ви досягнете успіху в будь-якій справі. Фінансова ситуація порадує Риб і у вересні, купюри, звичайно, не поваляться з неба, але доля раз у раз буде підкидати вам сюрпризи. У жовтні та листопаді  в житті Риб істотних змін не очікується – Півник, як і раніше, на варті вашого благополуччя, та й фортуна не збирається вас залишати і постійно нашіптує поради.

У грудні Червоний Вогняний Півник вирішить улаштувати Рибам прощальний бал – весь місяць ви будете радіти життю, адже все буде складатися так, як вам захочеться.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...