На шляху до науково-технічного розвитку

авіамоделісти
Поділитися новиною

авіамоделістиВеликою популярністю серед дітей середнього шкільного віку користуються гуртки спортивно-технічного профілю Гадяцького районного Будинку дитячої та юнацької творчості «Юний технік» (керівники гуртків О. Погорілий  та  М.Жартовський), «Авіамоделювання і авіамодельний спорт» (керівник А. Пляшник). Саме ці гуртки викликають захоплення у підлітків не лише можливістю поглиблення у в галузі практичного конструювання, створення якогось виробу, а й можливістю побачити його в дії, відчути азарт змагань.

Тож 14 грудня у закладі були проведені міжгурткові змагання з авіамодельного спорту, присвячені Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Метою заходу були організація змістовного дозвілля дітей та юнацтва, пошук нових форм роботи; подальший розвиток та пропаганда авіамодельного спорту серед учнівської молоді; збільшення мережі гуртків та залучення гуртківців до участі у шкільних, міських, районних, обласних змаганнях, а також підведення підсумків роботи авіамодельних гуртків, обмін досвідом роботи.

Переможці та учасники змагань отримали заряд емоцій, подарунки та обмінялися досвідом. Саме ці змагання показали досить високий рівень підготовки та необхідність участі наших вихованців на змаганнях вищого рівня. А ще добре було б збільшити кількість гуртків науково-технічного напрямку на теренах Гадяччини.

Л. Півовар, методист БДЮТ

LIVE OFFLINE
track image
Loading...