КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА У період з 5 по 12 грудня 2016 року

кримінальна хроніка
Поділитися новиною

5.12 до Гадяцького ВП ГУНП у Полтавській області надійшло повідомлення від жителя с. Веприк про те, що в цей день невідома особа проникла до приміщення його службового кабінету, звідки скоїла крадіжку товарно-матеріальних цінностей. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

Також у цей день установлено, що 29-річний та 31-річний мешканці міста Гадяч намагалися викрасти із сараю місцевої жительки метал. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

7.12 надійшла заява до територіального органу поліції від директора СТОВ ім. Духова с. Веприк про те, що невідома особа з території літнього табору МТФ №2 із 1.09.2016 р. по 1.12.2016 року демонтувала та викрала металеві труби з огорожі та листи шиферу. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

кримінальна хроніка8.12 надійшло повідомлення по телефону від жительки с. Мала Побиванка про те, що в ніч на 8.12 невідома особа проникла до приміщення літньої кухні її господарства, звідки скоїла крадіжку товарно-матеріальних цінностей. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

8.12 зі служби «102» надійшло повідомлення від мешканця Гадяцького району про те, що у приміщенні лікарні у нього викрали портмоне з грошима. У ході проведення ряду заходів правоохоронцями було встановлено, що дану крадіжку скоїв 18-річний житель району. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

Також у цей день до Гадяцького ВП ГУНП через секретаря надійшли матеріали із ПАТ «Полтаваобленерго» про те, що в ніч на 24.11.2016 року невідомі особи пошкодили тросову відтяжку з деталями кріплення із опори «Веприк – Римарівка». По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.194 ККУ.

Ведеться слідство. Співробітниками Гадяцького ВП проводяться заходи по встановленню осіб, що скоїли вищевказані злочини. За вказаний період до адміністративної відповідальності притягнуто 9 осіб. За керування транспортними засобами у стані сп’яніння притягнуто до адміністративної відповідальності 1 особу.

І. Ященко, інспектор Гадяцького ВП, , капітан поліції                                                    

LIVE OFFLINE
track image
Loading...