Застрелився із рушниці онука

застрелився
Поділитися новиною

застреливсяДо чергової частини Гадяцького відділу поліції зі служби «102» надійшло повідомлення від мешканця Качанове про те, що в житловому будинку власного господарства застрелився із мисливської рушниці його батько.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що потерпілий, скориставшись відсутністю інших членів родини, дістав із сейфа мисливську рушницю, що належить його онуку, та здійснив із неї постріл в голову, спричинивши при цьому собі тілесні ушкодження, несумісні із життям. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події, повідомляє ГУ НП в Полтавській області

Односельці розповідають, що напередодні 73-річний чоловік разом із сином та невісткою закололи порося, працювали разом, зробили все як годиться, і ніщо не віщувало біди. Син із невісткою  далі поралися по господарству, а він пішов у свою кімнату відпочити. Через деякий час син, зайшовши до нього, побачив батька мертвим, поряд лежала рушниця. Близько місяця тому у загиблого  померла дружина. Селяни припускають, що він знаходився у депресії.

«БМ»

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...