Беріть приклад

i 1
Поділитися новиною

i 1«Щоб не жалілись люди!»

Осінь і зима – найлютіші вороги наших комунальників. Ну ніяк не можуть вони зладнати із купами опалого листя і кучугурами снігу. Із приходом осінньо-зимового періоду тільки й встигаємо вислуховувати скарги на двірників і комунальників. Але цього разу було інакше.

До редакції прийшла гадячанка. Із порогу почала розхвалювати двірника:

«Хочу подякувати нашій Юлі. Працює у нас вона недавно, але такого двірника, як у нас, немає ніде. Прибирає двори будинків по вул. Гетьманська, 47, 49 і площа Миру,11. Вона вправна, енергійна і  сумлінна. У нас у дворі постійно чисто, заметено – неважливо чи то ранок чи темна ніч. Квітники завжди охайні.  В общем, дуже ловко, гарно і совісно!»

Оскільки більш точної інформації про «золотого» двірника жінка надати не змогла, ми зателефонували до КП «Гадяч-житло». Як виявилось, така працівниця існує, але звуть її Світлана Соловйова. Працює вона вже давно, тож і славу сумлінного двірника встигла заслужити. Кажуть, має свій девіз, яким і керується в роботі: «Щоб не жалілись люди!» Начальник комунального підприємства також не втримався, щоб не похвалити свою підлеглу:

«Ні дощ, ні сніг їй не заважають – працює безперестанно. Усе у неї бездоганно! Її роботу я бачу власними очима, бо живу в одному із дворів, які за нею закріплені. Саме таких працівників потрібно ставити у приклад!» 

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...