Реакція на публікацію

реакція
Поділитися новиною

реакціяАвтотранспорт газового господарства готовий до зими

Службовий транспорт завжди повинен знаходитися в належному стані, адже від цього залежить оперативність працівників газової служби. Відтак щоосені, перед початком осінньо-зимового періоду, у підприємстві перевіряють технічну справність та наявність усіх додаткових комплектуючих автомобілів до роботи в зимовий період.

– У даний момент увесь транспорт підготовлений до зимового періоду, усі автомобілі перебувають у справному стані. Відремонтовані, «перевзуті» відповідно до правил безпеки, у будь-яку хвилину готові виїхати за межі автопарку. У господарстві дбають, аби машини, на яких газовики виїжджають на виклики, були справними, – говорить заступник голови правління – головний інженер ПАТ «Гадячгаз» А.В. Довгаль.

У цьому році придбано 10 коліс для різних автомобілів, ще 4 – замовлено. Замінено гуму, охолоджуючу рідину, закуплено на зиму мастила. Перевірено гальмівну систему всіх одиниць транспорту. Це звичайна планова робота по підготовці до зимового періоду, яка проводиться в господарстві щороку.

– Працівники автотранспортної служби, прочитавши публікацію про те, що на підприємстві нічого не робиться, і машини простоюють, дуже обурилися! Адже щодня стежать за справністю машин: оглядають їх, ремонтують. Якщо автомобіль і вийшов із ладу, то поломку намагаються усунути протягом двох-трьох днів, – говорить механік автомеханічної служби О.В.Охріменко.

Як і в кожній організації, на підприємстві є чіткий графік, згідно з яким проводяться роботи по закупівлі автозапчастин та матеріалів. Лише в листопаді на ремонт автотранспорту виділено 40 тисяч гривень.

Крім технічного стану транспорту та його готовності до експлуатації в складних зимових умовах, також перевірено наявність спецодягу у працівників. У 2014 році закуплено зимовий спецодяг, який розрахований на 36 зимових місяців.

Щоб уберегти працівників та абонентів, які відвідують газову службу, від можливих травмувань під час ожеледиці, закуплено необхідну кількість піску, щоб посипати територію.

– Щодо проведення якихось страйків, то на такому підприємстві, як у нас, вони взагалі недопустимі, адже ми несемо відповідальність за надійний та безаварійний розподіл природного газу в районі. Цю відповідальність розуміє кожен працівник підприємства, адже, не провівши вчасного технічного огляду систем газопостачання, ми не зможемо керувати надскладним організмом під назвою «газові мережі». Також окремі особи розуміють і знають про свою відповідальність за підбурювання до таких дій, тим паче на підприємстві, яке забезпечує теплом більше 20 тис. осель, – наголосив А.В.Довгаль.

До речі, згідно з чинним законодавством забороняється проведення страйку за умов, якщо припинення працівниками роботи створює загрозу життю і здоров’ю людей, довкіллю або перешкоджає запобіганню стихійному лиху, аваріям, катастрофам, епідеміям та епізоотіям чи ліквідації їх наслідків.

Прес-служба ПАТ «Гадячгаз»

На фото:  Працівники ПАТ «Гадячгаз» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...