3 грудня – Міжнародний день інвалідів

присутні на концерті в училищі культури ім. І. П. Кочергіна
Поділитися новиною

присутні на концерті в училищі культури ім. І. П. КочергінаЛюди, які потребують особливої уваги

У нашій країні День інвалідів – це дата, покликана згуртувати сили для допомоги своїм співгромадянам, які потребують особливої уваги та милосердя. Це добра нагода перевірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування достойних умов життя скривджених долею людей. Ніхто не повинен почувати себе забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

Урочисто відзначили цей день і в нашому місті, а саме: 2 грудня для дітей із обмеженими можливостями студенти училища культури ім. І.П. Котляревського влаштували святковий концерт. По закінченню діткам вручили  солодкі подарунки.

колектив Центру соціальної реабілітації дітей інвалідівЦього ж дня презентували оновлений Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Районна влада подарувала комп’ютер та принтер. Не облаштованою залишається прилегла територія. Кошти для цього є, але в зв’язку з погодними умовами роботи перенесли на весну. На даний час Центр обслуговує 48 чоловік. Хоч Центр і оновився, але працівники зізналися, що коли зрівняти з іншими містами обласного значення, то в нашому матеріальна база не на кращому рівні.

 

гості на урочистому відкритті районної організації інвалідівУ цей же день відбулося урочисте відкриття приміщення Гадяцької районної організації інвалідів. Слова привітання до присутніх лунали від голів РДА та районної ради, секретаря міської ради та голови районної організації інвалідів. Районна влада подарувала комп’ютер та принтер, міська рада – біотуалет і тенісний стіл.

Найкращі спортсмени та активісти організації інвалідів отримали грошові винагороди: Володимир Савченко, Анатолій Прочухан, Володимир Нехаєнко, Валерій Курилко, Іван Демиденко, Віктор Донченко, Василь Донченко та Анатолій Дем’яненко.

Дякуємо всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги — це реальний вияв людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про труднощі, а їх серця наповнюються теплотою і впевненістю у завтрашньому дні.
Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...