Відзначили 25-річницю Збройних Сил України

DSC 3065
Поділитися новиною

DSC 30656 грудня – це свято усіх тих, хтo зі збрoєю в руках стoїть на стoрoжі України. У цей день у нашій державі кожен українець вшанував мужність і героїзм захисників незалежної територіальної цілісності України. Захисник України – це данина любові та поваги до захисника Батьківщини.

DSC 3068DSC 3071До Дня Збройних Сил пройшли урочистості у ККЗ «Дружба», де вітали захисників України та волонтерів.

Нагрудним знаком «Учасник АТО» нагородили: старшого солдата Сергія Ярового, Романа Оксьома, Ігоря Шаблія, Анатолія Саєнка, Василя Тиміша; солдата Володимира Христенка, Ярослава Дубницького, Віктора Гордієнка; молодшого сержанта Валерія Хорішка, Анатолія Люліна.

За виконання бойового завдання під час проходження служби в зоні АТО, взірцеве виконання службових обов’язків та проявленні при цьому мужність, героїзм, самовідданість і вірність присязі та з нагоди 25-річниці Збройних Сил України почесною грамотою Гадяцької РДА та районної ради нагородили прапорщика Сергія Науменка і солдата Олександра Гончарова. Присвоїли чергові військові звання: старшого солдата запасу – солдату Василю Васильчуку, сержант запасу – молодшому сержанту запасу Віталію Луценку.     

Редакція тижневика щиро вітає мужніх і сильних духом зі святом. Бажаємо вам незламної волі у подоланні усіх труднощів буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та здійснення мрій, а всім нам – миру і спокою на українській землі.

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...