Смерть на залізничних коліях

смеррть на залызницы
Поділитися новиною

смеррть на залызницыЗа 10 місяців 2016 року на станціях Полтавської дирекції залізничних перевезень сталося 13 нещасних випадків і всі з вини громадян, якими були порушені «Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України». У 7-ми випадках усе закінчилось смертельним наслідком.

З’ясувати, що змушує людей зі здоровим глуздом і тверезою пам’яттю порушувати елементарні правила безпеки, складно. На превеликий жаль, число потерпілих росте. Так, у порівняні з таким же періодом 2015 року кількість нещасних випадків на об’єктах залізниці збільшилось на 7 випадків, число смертей – на 4. Цифри, може, і не великі, але за кожною – біль і трагедія, яких можна було запобігти.

Залізницею постійно і своєчасно проводяться технічні і організаційні заходи. Пасажири своєчасно інформуються про прибуття та відправлення поїздів, про виконання маневрової роботи біля пасажирських платформ. Але якими б масштабними не були заходи залізничників, зупинити тих, кому не дороге своє життя, вони не можуть. Тільки високий рівень відповідальності самих громадян та обережність на залізниці зможуть завадити нещастю.

Залізничники попереджають: зневажання правил безпеки на коліях може коштувати самого цінного – людського життя!

Полтавська дирекція залізничних перевезень

LIVE OFFLINE
track image
Loading...