КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

кримінальна хроніка
Поділитися новиною

кримінальна хронікаУ період з  21 по 28 листопада

21.11 надійшло повідомлення по телефону до територіального органу поліції від голови Сватківської с/р про те, що з домогосподарства жителя с. Сватки скоєно крадіжку бензопили. У ході проведення комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання району співробітниками ВП було встановлено, що даний злочин скоїв 28-річний мешканець Сумської області. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

Також у цей день зі служби «102» надійшло повідомлення від жительки м. Гадяч про крадіжку з будинку. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що 21.11 близько 16-00 із будинку заявниці було викрадено металевий сейф з грошовими коштами. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

22.11 у ході відпрацювання території району правоохоронцями було встановлено, що 29-річний сільський мешканець району зберігав в поліетиленовому пакеті подрібнену речовину зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на наркотичний засіб – канабіс, та саморобний пристрій для вживання наркотичної речовини шляхом куріння. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.309 ККУ.

Також у цей день до Гадяцького ВП надійшло повідомлення від мешканця міста Гадяч про те, що з його будинку викрадено грошові кошти. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

23.11 надійшла заява від мешканця Гадяцького р-ну про те, що невстановлені особи взяли кредит за допомогою його втрачених документів. У ході проведення перевірки правоохоронці встановили, що заявник 13.04 у м. Дніпро на автовокзалі втратив власні документи, якими скористалась невідома особа та шахрайським шляхом оформила кредити на його ім’я у ТОВ «Лайм-Финас» у м. Миколаїв. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 ККУ.

Також у цей день надійшла заява від жителя с. Вирішальне про те, що невстановлена особа через мережу Інтернет, під приводом продажу титанових дисків із гумою, заволоділа його коштами в сумі 2500 грн, які він перерахував на картку «Ощадбанк», але товар не отримав. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 ККУ.

25.11 надійшла заява від в.о. директора ТОВ «Альфа Трафік 2013» про те, що 23.11 невідомі особи шахрайським шляхом, під приводом надання послуг (перевезення вантажів), заволоділи майном товариства. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.190 ККУ.

Ведеться слідство. Співробітниками Гадяцького ВП проводяться заходи по встановленню осіб, що скоїли вказані злочини.

За вказаний період до адміністративної відповідальності притягнуто 21 особу.  За керування транспортними засобами у стані сп’яніння притягнуто до адміністративної відповідальності 2 особи.

І. Ященко, інспектор Гадяцького ВП, , капітан поліції 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...