У Гадяцькому районі зросла кількість пожеж

1431932793
Поділитися новиною

1431932793ГУДСНС України у Полтавській області вкрай стурбований обстановкою з пожежами, що склалася на даний момент у Гадяцькому районі.

Тільки за період з 9.11.2016 року по 15.11.2016 року в районі виникло 4 пожежі.

9.11 о 18 годині 10 хвилин черговому диспетчеру від громадянина К. надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла 9.11 в одному із п’ятиповерхових житлових будинків м. Гадяч. Виїздом на місце події встановлено, що місцем виникнення пожежі є п’ятиповерховий житловий будинок, розташований у м. Гадяч, по вул. Полтавська, 56. Унаслідок загорання пожежею знищено електрощитову житлового будинку. Причиною пожежі послужило коротке замкнення електромережі електрощитової. Пожежа була ліквідована силами чергового караулу ДПРЧ-6 м. Гадяч.

9.11 о 20 год. 10 хв. у господарстві громадянина С., розташованому в  м. Гадяч, по пров. Гайдара, відбулося загоряння житлового будинку. Унаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі 120 м кв., а також два пластикових вікна, пошкоджено покрівлю веранди на площі 10 м кв. Причиною пожежі послужило коротке замкнення електромережі житлового будинку. Пожежа була ліквідована силами чергового караулу ДПРЧ-6 м. Гадяч та ДПД ТДВ «Гадяцький елеватор»

14.11 о 11 год. 40 хв. відбулося загоряння одного із житлових будинків с. Максимівка. Унаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі 35 м кв., пожежею пошкоджено домашні речі. Власник господарства та причина пожежі на даний момент встановлюються. Пожежа була ліквідована силами чергового караулу ДПРЧ-6 м. Гадяч та ДПД Гадяцької філії ПрАТ «Райз-Максимко», с. Сватки.

15.11 о 6 год. 16 хв. черговому диспетчеру від громадянки Ц. надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла 15.11 у їхній господарській будівлі, що розташована в с. Вельбівка по вул. Лугова. Виїздом на місце події встановлено, що місцем виникнення пожежі є господарська будівля. Унаслідок загоряння пожежею знищено дерев’яне перекриття на площі 6 м кв., пошкоджено дерев’яний фронтон та шиферну покрівлю на площі 16 м кв. Причиною пожежі послужило неправильне влаштування та несправність опалювальної печі та димаря. Пожежа була ліквідована силами чергового караулу ДПРЧ-6 м. Гадяч.

Аби вплинути на свідомість громадян, попередити їх про суворе дотримання правил пожежної безпеки та роз’яснити громадянам правила пожежної безпеки під час користування пічним опаленням і обігрівальними приладами, працівники ГУДСНС провели профілактичні рейди, під час яких здійснюються подворові обходи. Шановні громадяни, будьте обережними та дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Пам’ятайте, суворе дотримання правил збереже ваше житло від пожеж. У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером 101.

Василь Губський, начальник Гадяцького РC ГУДСНС України у Полтавській області, підполковник служби цивільного захисту

LIVE OFFLINE
track image
Loading...