Кримінальна хроніка із 7 по 14 листопада

кримінальна хроніка
Поділитися новиною

кримінальна хроніка7.11 до Гадяцького ВП надійшла письмова заява жителя м. Гадяч  про те, що з 24.10 по 6.11 невстановлена особа, розбивши шибку вікна, проникла до його дачного будинку, розташованого в с. Велике, звідки скоїла крадіжку товарно-матеріальних цінностей. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

8.11 оперативниками в ході відпрацювання території району під час санкціонованого обшуку у 37-річного місцевого жителя було виявлено та вилучено наркотичний засіб – канабіс та екстракт канабісу. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1  ст.309 ККУ.

9.11  зі служби «102» надійшло повідомлення від мешканця м. Гадяч про те, що в ніч на 9.11 у с. Римарівка з повітряних ЛЕП викрадено телефонний кабель. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

Також у цей день,  правоохоронцями встановлено, що 29-річний житель одного із сіл району скоїв крадіжку електричного водонагрівача з будинку своєї матері. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ККУ.

12.11 надійшло повідомлення зі служби «102» від мешканки  с. Вирішальне про те, що в ніч на 12.11 невідома особа проникла на територію її господарства, де з-під літнього навісу  викрала саморобний зварювальний апарат. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ.

Ведеться слідство. Співробітниками Гадяцького ВП проводяться заходи по встановленню осіб, що скоїли вищевказані злочини. За вказаний період до адміністративної відповідальності притягнуто 56 осіб. За керування транспортними засобами у стані сп’яніння притягнуто до адміністративної відповідальності 3 особи.

І. Ященко, інспектор Гадяцького ВП, капітан поліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...