Ложка дьогтю в бочці меду!

aO YBkntvbw
Поділитися новиною

aO YBkntvbwШановна редакціє «Базар Медіа в Україні»!

Просимо вас обов’язково надрукувати нашого листа, так як довіряємо вам і хочемо, щоб наш мер знав, що коли вже взявся за якусь роботу, то її треба виконувати на совість.

Також вважаємо, що всі свої підписи ставити недоречно, адже навряд чи знайдеться в наших будинках людина, якій було б краще бовтатися в калюжах замість того, щоб ходити по новенькому асфальту.

Ложка дьогтю в бочці меду!

Нарешті дочекалися асфальтування доріг у дворах багатоповерхівок. Мешканців будинків, звичайно ж, схвально сприйняли таку ініціативу від наших керівників. Але у нас завжди виходить щось не так, як хотілося б простим громадянам. Так, у дворі по вулиці Полтавській, 19 і Гетьманській, 45 чомусь не закінчили асфальтування дороги, яка проходить між цими будинками на виїзд до магазину ПП Панасенка (з однієї сторони дороги – стоянка для автомобілів, а з іншої – гаражі) і поїхали ремонтувати Черемушки. Коли ми запитали ремонтників, чому ж не доасфальтували шмат дороги (до речі, він входить в прибудинкову зону двора), то у відповідь ті сказали що, мовляв, де ваш мер показує, там ми і асфальтуємо. Хотілося б у пана Нестеренка запитати: яка ж причина того, що залишилася не заасфальтована дорога близько півсотні метрів, хоча знову зазначимо, що вона входить в межі двора. Можливо, стоянку біля вказаної дороги і біля гаражів можна й не асфальтувати, але ж оцей відрізок дороги потрібно було вкрай заасфальтувати, там же ями по коліна, які наповнені вщент дощовими водами. Ви ж, пане мер, були в нашому дворі, бачили все своїми очима, а чомусь не дали команду заасфальтувати цього відрізка дворової дороги, хоча ми впевнені в тому, що відзвітуєте, що у дворах ремонт здійснений повністю. Ми переконані ж ще і в тому, що якби Ви жили в одному з наших будинків, то ситуація була б іншою. Мабуть, Ви вирішили на нас зекономити, але не там і не на тих економите, пане мер.

Насамкінець ми звертаємося до Вас, пане Нестеренко, не ігнорувати наші вимоги і до асфальтувати цей участок дворової дороги.

Мешканці будинків № 19 по вул. Полтавська і № 45 по вулиці Гетьманська

LIVE OFFLINE
track image
Loading...