Екскурсія в Опішне

Опішне
Поділитися новиною

ОпішнеЦе один із наймогутніших і найславетніших центрів культурної самобутності українців та всесвітньо відома столиця українського гончарства. Опішнянська кераміка стала своєрідним етнічним символом української культури, світовим мистецьким брендом.

Саме тому колектив учителів Сарської спеціалізованої школи I-III ступенів та вихователі дитячого садочка «Колосок» відвідали Національний музей гончарства. До послуг відвідувачів – виставкові зали Центру популяризації гончарної спадщини, в яких експонуються художні виставки творів найславетніших гончарів і художників-керамістів України.

притулить внизу до опішніМи мали унікальну можливість не тільки спостерігати за роботою майстра, а й самим долучитися до процесу праці і спробувати власноруч виготовити свій перший глиняний виріб. Незабутніми спогадами про подорож залишились зроблені на згадку як фотографії фантастично цікавих глиняних скульптур, так і захоплюючі розповіді екскурсоводів про вершинні досягнення у цій галузі .А ще безкоштовні сувеніри, буклети та вироби власними руками. Побувавши в Опішні, відновивши духовну рівновагу, ділячись враженнями від побаченого, радимо провести своє дозвілля колективно серед дивовижної рідної краси Полтавщини.

О. Підгайна, учасниця екскурсії 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...