Як там наші Галушки?

there is 17 teacher asking questions free cliparts all used for free 633975
Поділитися новиною

there is 17 teacher asking questions free cliparts all used for free 633975«Отправила сына в армию 20 числа. Пошел в Нацгвардию. Всем селом провожали. Собрали всех друзей и знакомых. Проводы, как положено, отгуляли», – розповіла у телефонній розмові Людмила Галушко,

Нагадаємо,  родина Галушок – переселенці із Криму. Більше двох років  тому вони переїхали у Пирятинщину. Про купівлю будинку було домовлено заздалегідь. Але потім власники  передумали продавати будинок і через суд вимагали негайного виселення родини. Після довгої тяганини суд виніс рішення на користь Галушок. Переселенці  повинні були виїхати із будинку, а власники – повернути завдаток за продаж будинку.  До того ж, і сільрада, згідно рішення суду, повинна б підключитись до пошуку будинку для родини.

Довгий час ми не чули про наших кримських переселенців. Тому вирішили поцікавитись їхніми справами і зателефонували.

Як виявилось, після суду їхня «боротьба» не закінчилась. Власники будинку, не згодившись із рішенням гадяцьких суддів, після Полтавського апеляційного подали заяву ще й у Київський касаційний.  Тому судова тяганина продовжується досі.

Сільська рада, яка на вимогу суду повинна була б допомогти із житлом, ухиляється від цього зобов’язання. А від районної ради родина отримала лист про те, що їхнє «питання вирішується поступово».  Просто замкнуте коло якесь!

Тим часом родина продовжує мешкати у тому ж будинку. Голова родини Сергій «крутиться» в рейсах, щоб прогодувати сім’ю. А господиня вправно дає раду з дітьми і по господарству. Які і раніше, тримають повний набір домашньої худоби: є і теличка, і гуси, і поросята, і до того ж чималий город. Але досі сподіваються, що колись зможуть жити спокійно.

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...