Мільйони у райони

мільйони
Поділитися новиною

мільйони«Депутати облради розподілили додаткові кошти на потреби місцевих громад. Тепер кожен район Полтавщини отримає із обласного бюджету по 500 тисяч, а міста обласного підпорядкування — по мільйону гривень». Про це нещодавно повідомили на засіданні постійної комісії з питань бюджету та управління майном Полтавської обласної ради.

Депутати від районів та міст скоригували розподіл коштів. Так, Полтава свої кошти направить на придбання апарату штучної вентиляції легенів для міської дитячої лікарні. Кременчук попросив кошти на спортивні майданчики. По окремих районах, наприклад, по Хорольському, Глобинському та іншим, кінцевого рішення не прийняли, питання розглядатиметься повторно.

Нам стало цікаво, чи отримали ми ці кошти і куди у подальшому планується їх витратити?

Олексій Матюшенко (голова РДА) повідомив, що район свої 500 тисяч вже отримав і навіть встиг розподілити: 400 тис. грн – на модернізацію цифрового рентгену у місцевій ЦРЛ, а 100 тис. грн віддали на освітні потреби.

Зі слів очільника РДА, і міська рада вже повинна б отримати свій мільйон. Але, як повідомили нам у фінвідділі міськради, кошти ще не надійшли. Тож будемо очікувати. Адже ще один мільйон не буде зайвим у бюджеті міста. 

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...