«Вторгнення» у каналізацію

асенізац2
Поділитися новиною

асенізац2До яких лише хитрощів не вдаються місцеві підприємці. Кілька разів гадячани  відмовлялись вірити власним очам, коли асенізаційні машини, викачавши фекальні стоки із приватних господарств міста чи району, зливають це все «добро» у міський каналізаційний колектор. Шукають малолюдні вулиці і під приводом «промивки» колектора спустошують свої цистерни.  

У Гадячі послуги по викачці вигрібних ям у приватному секторі надає всього кілька підприємців, тож і асенізаційні машини всі у приватній власності. На міських очисних спорудах нам пояснили, що каналізаційні зливи, згідно законодавства, підприємці повинні везти тільки до них. Але за ці послуги, звісно ж, потрібно заплатити. Та видно декому з них шкода грошей, от вони і вирішують таким чином «промивати» колектор. Звісно ж, їхні дії залишаються безкарними.

Екологи стверджують, що залпові скиди з автомобілів у невідведених місцях значно погіршують роботу очисних станцій. А ще систематичні зливи у колектор посеред міста супроводжуються неприємним запахом.

 «БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...