«Такі хащі, що страшно і дитину в садочок вести»

зарослі біля садіка копия
Поділитися новиною

зарослі біля садіка копияДо редакції тижневика надійшов лист із трьома підписами від батьків дитячого садочка №9 «Дзвіночок».

«Ми звертаємось до голови міської ради через вашу газету з проханням допомогти нам відшукати господаря земельної ділянки, що межує з дитячим садочком №9, бо там такі хащі, що страшно і дитину в садочок вести (там і вужі, і гори сміття, яке смердить на всю околицю). Йому, мабуть, потрібно ту землю мати, щоб такі бур’яни вирощувати, а наші діти повинні дихати смородом».

Що ж там за хащі, ми вирішили побачити на власні очі. І справді, поруч із ворітьми садочка поросли бур’яни, які давненько вже не косилися, частина земельної ділянки поруч із садочком обгороджена дерев’яним парканом, через який можна побачити, що ділянка недоглянута, уся поросла молодими кленками. Працівники садочка також скаржаться на сусідів і говорять, що вже років 15 як та ділянка знаходиться у власності, і власник ніби знають хто, і зверталися до нього, але все, що він зміг зробити, це поміняв паркан на більш високий, щоб дітлахи хоча б не дивилися на безлад. Нещодавно в садочку була комісія. Мабуть, господарю про неї повідомили, і він викорчував гілляки, які поросли понад парканом. Мешканці будинків, що розташовані неподалік, говорять, що уже й звикли до тих хащів, бо вони там постійно. Неприємно тільки те, що дітки кожного дня, як ідуть до садка, дивляться на них. Сподіваємось, господар земельної ділянки  усе ж приведе її до належного стану.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...