реакція на публікацію

129733
Поділитися новиною

Доброго вам дня!

129733Пропрацювавши у народній освіті більше 40 років і знаючи її проблеми, які аж ніяк не змінилися на краще, хочу запропонувати очільнику РДА поспілкуватися хоча б із фахівцями даної сфери та якось усвідомити, що час, коли народ, а значить і вчитель, служив владі, уже минув. У період збереження України і будівництва її як оновленої держави перед «прийомом» школи до нового навчального року не вчитель повинен звітуватись перед владою, як він, порушивши всі міністерські інструкції, загітував, організував, щоб ніхто не знав, зібрав заборонені кошти з батьків, щоб вставити вікна у класі, у школі, бо шкільний фонд – то окрема платня і т.д. Про це дуже гарно ви висвітлюєте у статті «Прийомка скоро – знову «пил» будемо в очі пускать». Молодці!

Ми хочемо, вимагаємо і пропонуємо очільнику РДА, перш ніж вчительку допікати далі, показати громаді, батькам, у першу чергу, як він як голова влади «зшив» стіни школи, які от-от розсунуться, та й інше, про що ви знаєте. Тобто, моє запитання до очільника на зустрічі його з місцевими ЗМІ:

Чи планує він звітувати громаді, в першу чергу батькам, як ВЛАДА підготувала певну школу до нового навчального року?

Наступне: А до школи потрібно дійти. Вийти із власного помешкання і не потонути у калюжах, баюрах, болоті свого двору та тих дворів, по яких веде дорога до школи. Отже, чи співпрацюють очільник РДА із очільником міської ради по ремонту та ліквідації ям у дворах? Коли він почне це робити, і що зробити громаді, щоб ця проблему була вирішена?

Спасибі.

Із повагою Н. Сміла

LIVE OFFLINE
track image
Loading...