Зустріч ЗМІ з начальником поліції

DSC 7018 копия
Поділитися новиною

DSC 7018 копия26 липня відбулась прес-конференція у начальника Гадяцького ВП ГУНП в Полтавській області Віталія Ботвини. До вашої уваги питання, які нам здалися найцікавішими.

Чи усі працівники поліції пройшли переатестацію?

–          Я проходив переатестацію на початку липня, потім проходили керівники другої категорії, це – мої заступники та начальники відділів. На даний момент, за рішенням атестаційних комісій, звільнено Віталія Огризька (перший заступник), всі інші залишаються на своїх посадах. Знаю, що Огризько готує оскарження до суду, і, як показує практика, більшість таких позовів задовольняють.

Де зараз знаходиться чоловік, якого першим підозрювали у нападі на неповнолітню?

–          У зв’язку з лікуванням, він перебуває під домашнім арештом.

На основі яких нормативно-правових документів у Гадячі досі працює гральний заклад, «замаскований» під комп’ютерний клуб ?

–          Ми не можемо стверджувати, що він являється саме гральним клубом. Вони надали документи, за якими ми відкрили кримінальне провадження, і тепер будемо доводити, що заклад є гральним. На сьогодні вони асоціюють себе, як інтернет-кафе. На даний час вживаються певні заходи, які поставлять крапку над «і».

По справі, що стосується першого заступника голови РДА Івана Волощука,  Віталій Ботвина повідомив, що триває слідство і невдовзі повинен розпочатись судовий процес. Сьогодні посадовець знаходиться під домашнім арештом.

Оксана Руденко

1 коментар до “Зустріч ЗМІ з начальником поліції

  1. До вашого відома! Не посадовець, бо звільнений ще 24 червня з посади першого заступника – і про це знає Ботвина!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...