Реакція на публікацію

10 лист
Поділитися новиною

10 лист….Розумію, пане Ботвина, що Вам дуже хочеться мати бездоганну репутацію в очах суспільства, особливо під час переатестації. Але її потрібно заслужити своїми діями, а не вибріхувати. Я дійсно зверталася до органів прокуратури з приводу жорстокого побиття мого сина Вашим підлеглим Віталієм Вандою, саме жорстокого побиття, а не, як Ви зауважили «законного застосування фізичної сили», бо інакше Ванда не зник би перед моїм прибуттям у створене Вами «гестапо».

Але у прокуратурі, як виявилося, у Вас є свої привілеї, бо Ви, пане Ботвина, є добрим приятелем начальника прокуратури і це не є секретом для гадячан. Саме тому у прокуратурі виявилося не достатньо доказів, так як до справи не долучили висновки судово-медичної експертизи у повному обсязі та бланки із столу дільничного, якими витирав кров мій син, після побиття його Вандою. Отже, Ви не тільки не боретеся із корупцією, а удосконалюєте вже існуючу. Зрозуміло, що нічого в нашій країні не змінилося, вбивство надій українців на краще життя продовжується. Робіть висновки кожен для себе сам. І останнє до Вас питання, пане Ботвина. Ви хоч якісь висновки зробили після побиття Вандою пенсіонера із Бобрика, бо по Вашій реакції на мою статтю про нього нічого не йшлося. На даний час він ходить до прокуратури і нічого не може добитися.

Без поваги та з безмежним страхом перед такими поліцейськими, Ірина Ямпольська.

1 коментар до “Реакція на публікацію

  1. Если никто не реагирует,нужно писать в программу” Говорит Украина”. С помощью этой программы можно добиться чтоб поставили на место таких полицейских,ну а место их,конечно же не в полиции.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...