ПАРК ЧЕКАЄ РЕКОНСТРУКЦІЇ

Поділитися новиною

Місцевий парк, що знаходиться на площі Соборній, одне із основних місць відпочинку для більшості молоді. На перший погляд, він красивий і доглянутий: біля входу розташовані доглянуті клумби. Але якщо пройти далі по не відремонтованих тротуарах, ситуація різко змінюється. Від колишнього дитячого майданчика не залишилося і сліду: замість гойдалок – металеві укріплення, а розмальовані кам’яні тваринки красиві лише ззовні, бо всередині – смітник.
Чи не єдина гойдалка, яка пропонується дітям, зроблена батьками-«атошниками» з автомобільної шини і металевого ланцюга. І до речі, дуже до вподоби дітворі. З правого боку знаходиться «клітка», де раніше проводилися дискотеки та концерти. Вона повністю заросла бур’яном – має непривабливий вигляд і зараз займає положення дивної споруди без призначення.

Парк «Перемоги» в народі вже прозвали парком «пам’ятників», адже окрім гранітних постатей там нічого  немає. Здавна це не лише місце для прогулянок, а й для побачень. Хоча навряд чи там можна нормально відпочити. Адже, погодьтеся, пройтися по парку на підборах просто неможливо – розбиті тротуари та відсутність освітлення псують не лише настрій…Тому хочеться вірити, що найближчим часом і центральний парк зможе похизуватися новенькими доріжками та гарними ліхтарями.

Аліна Лукаш

LIVE OFFLINE
track image
Loading...