Пишу вам, в надії що ви підтримаєте мій гнівний лист

10 таксі
Поділитися новиною

10 таксіТак сталося що моїй племінниці стало погано вночі (дитині 2 роки і 10 місяців). Не маючи змоги поїхати на власному авто або бігти в аптеку по серед ночі, я вирішила зателефонувати в місцеву службу таксі м. Гадяча, знаючи, що така послуга дуже поширена в інших містечках. Коли ти замовляєш якісь продукти, тобі їх купують і привозять, а ти оплачуєш їх ціну і, звичайно, саму послугу таксі.

Вночі, телефонуюючи в місцеву службу таксі за номером 3-33-33, диспетчер, почувши моє прохання… крикнула мені в трубку, що зараз вільних машин немає і що ви думаєте…кинула слухавку навіть не дослухавши мене до кінця.

Зателефонувала до їхніх конкурентів 2-37-47. Диспетчер була трохи ввічливіша, але теж сказала, що вільних машин, на жаль, немає, і запропонувала зателефонувати до служби 3-33-33.

Набравши знову таксі «3-33-33», щоб запитати, а коли ж буде вільне авто, в слухавку мені знову буркнули, що вільних немає і знову, не дослухавши мене до кінця, обірвавши на пів фрази, кинули слухавку!

Зателефонувавши втретє, я вимагала назвати прізвище та ім’я. Дівчина гаркнула, що вона «не називається». Я намагалася сказати, що, якщо вони не можуть мені надати таку послугу, то нехай пришлють авто, я сама з’їжджу за ліками…та почула знову, що немає вільних машин і короткі гудки в слухавку…

То що ж це виходить, шановне панство – гроші деруть, а сервісу ніякого! Якщо ти, не вспромозі допомогти клієнту доїхати з пункту А в пункт Б. То навіщо сидиш там, на місці диспетчера, і протираєш штани?! Не вмієш спілкуватися з людьми (які звертаються до тебе ввічливо, і хочуть отримати від тебе інформацію, а подейкуди допомогу), тоді геть звідти. Йди туди, де тебе не потурбують. Багато хто скаже, потрібно було викликати швидку допомогу, але всі ми знаємо, що б там відповіли, і теж би напевно не приїхали. Та зараз не про це.

…Отак стоїш ти на краю лісу (ну так сталося, втікав від бандитів, наприклад) дзвониш в службу таксі…гудки..гудки, а ти маєш надію, що зараз піднімуть слухавку і пришлють тобі машину, а вона буде для тебе, як корабель з білими вітрилами) А тут отаке “+++” візьме слухавку, не дасть сказати жодного слова, крикне тобі, що вільних машин немає….і тут – бац,  сідає батарея – все телефон потух. Звичайно це так, фантазія. Але де гарантія, що завтра така історія не станеться з вами.

Прошу службу таксі звернути увагу на своїх диспетчерів, і прискіпливіше обирати людей на таку важливу роботу!

Анна (контакти в редакції)

LIVE OFFLINE
track image
Loading...