Сергій Мамоян організував благодійний концерт задля порятунку хворої дитини

Поділитися новиною

9 липня близько п’ятсот жителів міста Гадяч зібралися на благодійний концерт, який було організовано для збору коштів на лікування півторарічного Дениса Котелевського, у якого лікарі діагностували рак нирки. Батьки хлопчика не полишають надії, що небайдужі люди допоможуть їм у боротьбі за життя дитини.

 

На прохання сім’ї Котелевських про допомогу відгукнувся і  депутат обласної ради Сергій Мамоян. За його фінансової участі та  підтримки  інших небайдужих хлопчику нещодавно зробили операцію. Тепер потрібні кошти на продовження лікування маленького Дениса. Тож за ініціативи Сергія  Мамояна, у Гадячі, на площі Соборна, активісти Партії простих людей Сергія Капліна організували благодійний концерт за участю вихованців музичної школи, а також талановитої  10-річної вокалістки Олесі Шаповал. Скрізь були розставлені скриньки для збору коштів. Всього на лікування хлопчика вдалося зібрати майже 11 тисяч гривень. Із концертної сцени за допомогу усім небайдужим людям дякувала бабуся Дениса Котелевського. На благодійному концерті також був присутній Сергій Чолоєвич Мамоян.  

Коли люди єднаються заради допомоги ближньому, це найвищий прояв їхнього милосердя та співчуття. Тож будемо сподіватися, що  маленькому Денису вдасться перебороти хворобу, адже за його долю вболівають чимало добрих людей.

Оксана ЛАНЬКО

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...