Соціально-економічне становище Гадяцького району

Соціально-економічне становище Гадяцького району

Соціально-економічне становище Гадяцького району

Поділитися новиною

Соціально-економічне становище Гадяцького району Соціально-економічне становище Гадяцького району за січень-травень 2016 року

Демографічна ситуація та соціальний захист

Чисельність наявного населення на 1 травня становила 29519 осіб. Упродовж січня-квітня чисельність населення зменшилась на 151 особу.

У січні-квітні субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначено 1472 домогосподарствам на загальну суму 2705,4 тис. грн.

Крім того, 2 домогосподарствам було призначено субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Зайнятість та безробіття

Кількість зареєстрованих безробітних по м. Гадяч та району на кінець травня становила 1,5 тис. осіб. Серед зареєстрованих безробітних жінки становили 56,3%, молодь у віці до 35 років – 38,1%.

Сільське господарство

У січні-травні  сільськогосподарськими підприємствами (крім малих) реалізовано на забій 817,4 т худоби та птиці (у живій вазі), що на 12,8% менше порівняно із січнем-травнем 2015 р., вироблено 20068,2 т молока (на 0,4% більше).

Внутрішня торгівля

Обсяг роздрібного товарообороту підприємств, які здійснювали діяльність із роздрібної торгівлі, за січень-березень 2016 р. становив 12652,9 тис. грн.

Транспорт

Послугами автомобільного транспорту фізичних осіб-підприємців за січень-травень скористалися 34,3 тис. пасажирів, виконано пасажирську роботу в обсязі 1,2 млн пас./км.

Головне управління статистики у Полтавській області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...