Про що говорили депутати районної ради

Про що говорили депутати районної ради

Про що говорили депутати районної ради

Поділитися новиною

Про що говорили депутати районної ради24 червня відбулася 9-та позачергова сесія.

Найбільш обговорюваним питанням засідання, яке навіть внесли до порядку денного для всебічного розгляду, була бійка у Красній Луці за участі першого заступника голови РДА. Представники правоохоронних органів надали свою оцінку цьому резонансному випадку.

Слід наголосити, що присутні із цього приводу мали досить неоднозначні думки – частина взагалі вважала не потрібним обговорювати ситуацію, що сталася, інші ж виявили бажання спільно вирішити проблему.

Депутат Анатолій Цимбал прокоментував випадок так:

«Ми повинні дати цьому оцінку. Ми, депутати, також у цьому винні. Після цього випадку члени президії підготували рішення «Рекомендувати голові райдержадміністрації звільнити першого заступника голови райдержадміністрації Волощука І.В. із займаної посади за грубе порушення присяги державного службовця».

Також депутати затвердили ряд питань.

Скоро при ЦНАПі буде працювати державний реєстратор. Тому, згідно програми, для облаштування місця роботи державного реєстратора виділили 70 тис. грн. Буде належно оформлене робоче місце, установлені грати на вікнах і стелажі для архіву (увесь архів районного управління юстиції перейде сюди).

Також 200 тис. грн виділено на поточний ремонт відрізку дороги Білопілля – Терни – Липова Долина – Гадяч.

3745 грн виділено для придбання путівки на оздоровлення ветерану війни.

35 тис. 500 грн виділено для РО ВФСТ «Колос».

На 16 тис. 981 грн. збільшені видатки по ЗОШ (із них 11 тис. грн – на придбання підручників для учнів 4-7 класів та 5 тис. грн, за рахунок субвенції  Гречанівської сільської ради, – на придбання фарби, ламп, чашок, набору тенісних м’ячів та поточний ремонт картриджів).

ЦПМСД виділено 10 тис. 700 грн за рахунок субвенцій Сергіївської та Веприцької сільських рад на придбання предметів матеріального обладнання та виробів медичного призначення  

Управлінню соцзахисту  на проведення оплачуваних громадських робіт виділено кошти у сумі 41 тис. 760 грн за рахунок субвенції міської та сільських рад.

Оксана Кириченко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...