План призовників – 25 чоловік, а призваних лише 10

План призовників – 25 чоловік, а призваних лише 10

План призовників – 25 чоловік, а призваних лише 10

Поділитися новиною

План призовників – 25 чоловік, а призваних лише 10Днями був зроблений об’їзд по сільських радах та встановлено місця знаходження деяких призовників. Щодо підприємств, то їм були направлені листи про забезпечення явки, але з’явилися не всі. Найбільше призовників мають підприємства «Полтаванафтогаз» (6 чоловік) та «Райз-Максимко» (5 чоловік). Був направлений лист до поліції із списком призовників, які ухиляються від служби.

По сільських радах більшість призовників не з’явилися у військкомат. Батьки призовників говорять, що на даний час призовники не проживають за місцем реєстрації.

Станом на 13 червня поточного року до  призову на військову службу підлягає 502 чоловіки. Із них до військового комісаріату з’явився 131 призовник, із яких 56 чоловік подали документи на відстрочку, 34 знаходяться на додатковому медичному обстеженні, 13 визнано непридатним, обмежено придатними виявилося 29 чоловік. Очільник району дав завдання перевірити дані еміграційної служби: хто і куди виїхав.

Новопризначений інспектор праці

Уже три місяці, як в районі призначений інспектор праці Лідія Тіхонова. Вона займається системною невиплатою заробітної плати. По району на даний час розглядається дев’ять звернень про заборгованість зарплатні. Особлива увага в діяльності управління соціального захисту населення приділяється виникненню зарплатних боргів на підприємствах, установах та організаціях. Із початку квітня поточного року спостерігається погашення заборгованості по підприємствах.

Стан техногенно-екологічної ситуації в районі

За поточний рік зареєстровано 30 пожеж. Остання пожежа сталася у с. Качанове, де відбулося загорання легкового автомобіля. Інформація надійшла від потерпілого, пожежні підрозділи не залучалися, на місці працювала слідчо-оперативна група. Орієнтовна причина виникнення пожежі – це коротке замкнення електромережі автомобіля.

Упровадження програми розвитку аграрного комплексу

У кінці апаратної наради Світлана Андрієнко (директор ПОСДС) провела семінар щодо «Впровадження програми розвитку аграрного комплексу Полтавщини  за пріоритетними напрямками на період до 2020 року». Головною метою цієї програми є збільшення доданої вартості в аграрній сфері, підтримка зайнятості сільського населення, створення додаткових можливостей для зростання доходів індивідуальних домогосподарств, малого та середнього аграрного бізнесу, поліпшення розвитку села та рівня життя у сільській місцевості. Пріоритетними напрямками програми є підвищення конкурентоздатності малого та середнього аграрного бізнесу (галузі тваринництва, рослинництва) та підвищення доданої вартості в аграрній сфері (розвиток сільськогосподарської обслуговуючої кооперації). На семінарі було розглянуто основні напрямки реалізації програми, відпрацьовано механізм її впровадження на рівні районів та громад області.   

Оксана Руденко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...