Гарантую – триматиметься добре!

Гарантую – триматиметься добре!

Гарантую – триматиметься добре!

Поділитися новиною

Гарантую – триматиметься добре!«А ви бачили? Опять кладуть асфальт без фрези! Закатують у дірки та й усе! А обіщали ж, шо вже в цьом году робитимуть по-людськи! Поїдьте проконтроліруйте!»

Отримавши таке повідомлення, ми, звісно ж, відразу поїхали подивитись на «місце злочину». Цього разу ремонтували вулицю Дзержинського – ціла команда робітників жваво працювала над «відродженням» дорожнього покриття.

На спалахи фотокамери відреагував керівник робіт. Він і прокоментував ситуацію:

«Так, ми кладемо без фрези. Тут немає необхідності класти під неї. Якщо хороший асфальт, то і пристає капітально. Фрезерувать треба там, де асфальт порепаний.

Я ж не перший день працюю, знаю де фреза треба, а де ні.

Кластимемо чорний щебінь із бітумом, пропитаний. Гарантую – триматиметься добре!»

Уже за тиждень миргородські підрядники привели вул. Дзержинського в порядок. У найближчий час у Гадячі не працюватимуть. Кажуть, роботи й без нас повно.

Оксана Кириченко

Приємним і довгоочікуваним подарунком для багатьох пішоходів та велолюбителів міста стала тротуарна, а заодно і велодоріжка поблизу Сарського перехрестя. Підлатали минулого тижня також вулиці Чапаєва і Дружби. А дорожні бордюри, які активно продовжують встановлювати, і взагалі стали такою собі окрасою для міста. Сподіваємось, роботи по благоустрою продовжаться і надалі.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...