«Година запитань до поліції»

«Година запитань до поліції»

«Година запитань до поліції»

Поділитися новиною

«Година запитань до поліції»14 червня у редакції тижневика «Базар Медіа в Україні» за участі начальника Гадяцького відділу поліції Віталія Ботвини відбулася акція «Година запитань до поліції». Приємно те, що телефони не затихали ні на хвилину – активні мешканці міста та району не втратили своєї можливості поспілкуватись із головним поліцейським району і поставити питання, які найбільше їх хвилюють. 

Громадян цікавили такі питання: розкриття убивств та нападів на неповнолітніх у Гадячі;  розкрадання піску із нелегальних кар’єрів поблизу мікрорайону Підварок; безконтрольне самогоноваріння та крадіжки із приватних домогосподарств району;  питання правомірності функціонування молодіжного закладу «Сан Сіті».

Очільник поліції відповів на усі запитання і пообіцяв влаштовувати подібні заходи якнайчастіше.

«БМ»

Користуючись нагодою, редакція тижневика вітає дільничних інспекторів поліції із професійним святом, яке вони святкуватимуть 18 червня! За родом своєї діяльності ви знаходитесь найближче до людей та добре володієте важливою інформацією про особливості довірених вам дільниць. Бажаємо вам завжди зберігати стійкість духу та вміння невідкладно приймати правильні рішення.

 

3 коментарі до “«Година запитань до поліції»

  1. пане Віталію! В гадяцькому районі діє організована злочинна ….структура , що віджмиває шалені кошти на продажу піска. сьогодні вони, вже три роки,відпрацьовують Вельбівку. На такі висновки нас наштовкнули бійцйі правого сектору, що проїжджали Вельбівку в 2014 році на війну. Все так, як вони і попереджали., колосальні кошти розворовуються через “привіатні господарства”, де за копійки викуповуються земельні ділянки, а потім в промисчлових обсягах …воруються надра землі Україним. Сьогодні вони розворовують пісок в приватному дворищі в центрі Вельбівки, але

  2. ПРОМИСЛОВИМИ ОБСЯГАМИ, біля білого двоповерхового будинку. Як і рік раніше там же, але в другому дворищі. Кришує всі ці оборудки . на протязі всих цих трьох років…, Ну хто може кришувати, дивлячись крізь пальці на …кримінал, і отримуючи за це шалені відкати, як не верхівка села? А хто це. вирішувати Вам. Хто покриває всі кримінальні оборудки з землями Вельбівки, хто дозволяє на державному рівні розворовувати село, .його надра, потискуючи плечима?
    Що Ви скажете на “усі ці запитання”?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...