До яких пір райвідділ буде катівнею?

Гадяцькі правоохоронці привітали вихованців дитячого будинку з Днем захисту дітей.

Гадяцькі правоохоронці привітали вихованців дитячого будинку з Днем захисту дітей.

Поділитися новиною

До яких пір райвідділ буде катівнею?Реакція на публікацію

Чи правильно я розумію, що однією із вимог революції гідності було те, що у райвідділах наших міст не знущатимуться з людей? На жаль, у нашому місті цієї вимоги не виконують.

У райвідділі такий собі слідчий Віталій Ванда веде себе зухвало, занадто перевищуючи свої повноваження.  У тижневику за 19 травня пенсіонер із Бобрика скаржився, що цей Ванда переламав йому ребра, а той виправдовується, мовляв, його ніхто не бив. Саме так було і у випадку з моїм неповнолітнім сином Я.Д., 1998 р.н.

Близько року тому на святкуванні Дня міста цей самий Ванда затримав мого сина, який на площі з друзями відпочивав. Його компанія посперечалася з іншою компанією. Коли до них підбігли поліцейські, друзі розбіглися, а мій син залишився на місці, бо у своїй поведінці не вбачав нічого протиправного. Ванда із співробітниками заламали йому руки і посадили в авто, де Ванда почав його душити, доки не доїхали до відділку. Уже в райвідділі перебив йому ніс, розбив обличчя та побив кийком. Коли ж довідався, що мій син неповнолітній, зник із відділку. Думаю, що таку поведінку Ванди можна пояснити тим, що його дії схвалює керівництво.

Прибувши того вечора у райвідділ на виклик сина, я побачила на його обличчі сліди крові, які він не встиг витерти бланками паперів, що йому дав інший поліцейський. Я відразу почала вимагати відвести сина на факт освідчення побиття. Я не заперечувала того, що син випив пива, за це понесла адмінвідповідальність. Ванда ж від відповідальності за свій вчинок, як і у випадку з пенсіонером, виплутався. Завдяки брехні та старанням Ботвини вся ця справа була чітко та професійно прикрита, і цього садиста було вигороджено.

Що мого сина бив саме Ванда, немає ніяких сумнівів, тому, що є троє свідків, які бачили, що у авто мого сина садили неушкодженим. А із райвідділу із черговими поліцейськими одразу після моєї вимоги його оглянули чергові лікарі в присутності двох поліцейських та засвідчили факт побиття (перебитий ніс та численні гематоми на тілі). Якщо влада нічого не робить, щоб прибрати «гестаповців» із наших райвідділів, люди, не бійтеся та не замовчуйте фактів зухвалого насильства з боку працівників поліції. Упевнена, що таких випадків за слідчим Вандою не один і не два, та якщо все це не присікти, ці знущання будуть повторюватися з вашими батьками та дітьми.

І.М. Ямпольська

1 коментар до “До яких пір райвідділ буде катівнею?

  1. Шановна І.М.Ямпольська! В попередніх статтях і коментарях до них велася дискусія про “п”яного алкаша”, а я ще раз кажу в райвідділі є нормальні “мєнти”, але огризон та явтух зроблять їх собі подібними! Огризон сьогодні атестується та толку мало, він же при “попередньому режимі” був просто старшим над дільничними. Сьогодні перший зам, а “мозги” пропив давно.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...